«Дві великі теми будуть актуальними наступного тижня» - Олег Пономар

«Дві великі теми будуть актуальними наступного тижня» - Олег Пономар

• Нова холодна війна

Війська Асада (за підтримки Московії) знову застосували хімічну зброю в Сирії, чим дали Заходові ще більше аргументів посилитьиск на Московію.

Колишньому агенту спецслужб, Сєрґєю Скрипалю, і його дочці, настирливо пропонують переїхати до США під новими іменами. Це питання розглядає уряд Великої Британії.

• Візит президента України до Німеччини у вівторок. На порядку денному точно будуть два питання

Миротворці. Я вже не раз писав, що варіант миротворців може бути лише українсько-американський (узгоджений з Німеччиною та Францією). І лише цей варіант буде змушеною прийняти Московія. Коли Кремль буде подавати сигнали, що він його приймає, тоді й відбудеться зустріч Волкера зі Сурковим (чи з тим, хто його замінить, якщо так вирішать у Москві). Важливо, аби така зустріч відбулася до літнього саміту G7 в Канаді (наприклад у травні).

Nord Stream 2. Порошенко переконуватиме Меркель відмовитись від цього газогону. А щоби запевнити Европу в надійності транзиту газу Україною, ми повинні запропонувати европейським компаніям участь в управлінні ГТС України. І, до речі, дуже показовим маркером буде реакція на це деяких відомих політиків в Україні.

Вітаю всіх зі святом та бажаю всім гарного вечора!

Олег Пономар