"Два варіанти: Тюрма і ганьба. Або смерть і ганьба" - Гліб Бабіч

"Два варіанти: Тюрма і ганьба. Або смерть і ганьба" - Гліб Бабіч

Тобі просто бути нікчемою. Тому, що ти не розумієш своєї нікчемності.
Я розумію, що тебе просто юзають, як дурня. Просто користуються твоєю обмеженістю, дурістю і комплексами убогого нарциса. Але ти цього не розумієш. Ти кайфуєш і куражишся.
Я хотів пропустити виверження твого рота, з приводу "війни за Крим". Просто хотів відпочити від твоєго бруду. Не торкатися його навіть побічно. Але сьогодні знову ліг один з наших. Один з гідних людей. На тлі яких ти виглядаєш особливо дрібно і гидко. Тому я скажу.
Як ти там сказав? - "якби я тоді був президентом, ми б там всі померли в Криму, але ми б туди" зелених чоловічків "не пустили".
Тоді не було президента. Був Турчинов, в статусі "несподівано за головного" - в кинутій, пограбованій, розгубленій, і зовсім не готовій до зради ззовні і всередині - країні.
Якби ми нагрішили настільки, що б в президентах була б навіть наполовину така нікчемність як ти - ми б всі там лягли. Точніше, лягли б ті, хто там був. І хто звідти вийшов, залишаючи за спиною зрадників і обжиті будинки . Тобі цього не зрозуміти - знову таки через власну обмеженоість манкурта, і глибину розуму і душі - в півтора пальця.
До речі, це саме один з цих підрозділів втратив сьогодні нашого побратима. Чергового - в твоєму ганебному, безглуздому і підлому перемир'ї.
Ти все правильно сказав. При такому сумному розкладі - ми б там лягли всі. МИ.
Ти сказав майже правду. Тільки займенники переплутав. Ти повинен був сказати "ВИ б там всі померли в Криму". Тому, що ухильник, боягуз і нікчема, який боїться своєї Армії (та й країни, власне) - не має права навіть торкатися язиком слова МИ в цьому контексті.
Ти можеш говорити "МИ зраджуємо", "МИ вкрали", "МИ все руйнуємо", "коли МИ щось робимо - це навіть гірше, ніж МИ нічого не робимо". Зрештою "МИ просрали все, що побудували до нас".
Але торкатися "МИ" в контексті спротиву, гідності, честі, і особливо загибелі за свою країну - ти не маєш права. Для тебе це смертний гріх. ПО буквах читай С М Е Р Т Н И Й.
Тому, що тобі, насправді всі загиблі до дупи. Так само як і розуміння що це таке. Для однієї людини, або для тисяч. Тобі легко про це говорити, тому що для тебе це не є реальністю. Твоя реальність - картинка в телевізорі. І рівень емпатії - такий же як у телевізора. Нульовий.
Саме тому ти з такою легкістю говорив, що в разі війни будуть мобілізовані всі - і чоловіки і жінки. А потім вони там всі помруть, правда? Ти морозив це своїм брудним язиком дешевого клоуна - і навіть не уявляєш, що це означає.
Ти робиш це з такою ж легкістю, як раніше говорив "... не хочемо, через себе, хоч з чортом лисим готовий домовитися, аби не вмирав жоден чоловік". З чортом лисим ти вже майже домовився. Чорт лисий, швидше за все ,тобі і пообіцяв, що поки при владі така ганчіркова лялька як ти - війни не буде. Тому ти і зображаєш з себе ублюдка Жукова. З "мобілізацією всіх" і "ми всі помремо". Той урод, до речі, теж любив говорити "ми". І теж завжди за спинами.
У твоїй голові вже закінчилася війна, правда? Треба ж (нам) просто перестати стріляти, правда?
Так що ж ти, потвора, ліпиш з себе Наполеона з замашками карликового диктатора?
Ворог наш нікуди не пішов. Ворог нас чекає. Зовні і всередині. Той що з зовні - обклав нас навколо, накопичив сил, і чекає, поки ти знищиш армію остаточно. Що ти робиш дуже швидко. Разом з посіпаками, що зараз гризуться проміж собою.
А той що всередині, чекає, коли ти, за заздалегідь продуманим планом, розвалиш країну, і влада впаде до них в руки. Після того, як тебе розчавлять як таргана колишні фанати і виборці.
Але тут ми - "нєжданчік"? МИ трохи не погоджуємся. Зовсім. Впираємося і будемо впиратися.
Тому ти нас і ненавидиш. Тому дехто з нас сидить по наклепу - а дехто скоро сяде.
Тому ти робиш все, щоб країна ненавидила нас і саму себе.
Ти в одному правий. Ми ще можемо всі померти. Тому, що ворог готовий. А ми все менше і менше готові - завдяки тобі. А ти, нікчема - будеш шукати тарганячу щілину, в мокрому спідньому.
Тільки це марно. Ти залишив собі лише два варіанти. Тюрма і ганьба. Або смерть і ганьба.
І ти напевно вибереш перше (чому я дуже радий). Тому що "ми помремо" - це не про тебе.
Про тебе, хіба що - від страху.
Тому - в'язниця і ганьба. Щоб ми могли надсилати тобі посилки. З тим, що нагадає тобі про твоє нікчемність. І буде змушувати шкодувати, що ти не залишився жалюгідним клоуном. А захотів бути клоуном на троні.
Нехай тобі сьогодні сняться вони. Хто загинув. І той - хто саме сьогодні - до ранку.
Щоб ти прокинувся на мокрому жовтому простирадлі. І ніколи більше не говорив "ми" - об'єднуючи себе з нами.
Ти - нікчема. Згадуй про це частіше. І не доводь нікого з нас до гріха.
Зустрінемося на твоєму суді. Живи довго. Ти маєш ще все відчути.
P.S. Аж полегшало.