"ЕФІРИ БЕЗ СЛУГ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЕФІРИ БЕЗ СЛУГ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Нардепи-служки оголосили бойкот телеканалам "Україна24" і "Україна", бо канали мовляв належать Ринату Ахмєтову і їхню редакційну політику формує власник. Мати Божа, яке відкриття? А хіба редакційну політику "Кварталу95" на каналі "1+1" формував не Коломойський? Хіба не гуляє по мережі відео де Коломойський говорить, дивися мовляв "Квартал" що там говоритимуть про Ляшка?

А хіба зараз, колись неймовірно гострий і "безкомпромісний до влади" "Квартал95" не перетворився "в улюблену болонку пана-президента"? Ці люди будуть просторікувати про формування редакційної політики?

Ну, нардепи-служки мають всі підстави ходити на канал олігарха Коломойського "1+1" - тамтешня інформаційна політика, вочевидь їх влаштовує цілковито. Скоро назву "1+1" можна буде розшифровувати як "Мосійчук + нардеп-служка".

Насправді, оця відмова ходити на рейтингові канали - це фінал "Слуги народу". Бо це треба примудритися налаштувати проти себе з одного боку "Прямий", "5-й" та "Еспрессо", а з протилежного боку "Україну" і "Україну24". Проста арифметка показує, "плюсам" відтепер не перебити аудиторію каналів які служок жорстко критикують. До речі, керівництво "Медіа групи Україна" сьогодні пообіцяло ще й по темі офшорів Зеленського пройтися. Далі - буде, я так розумію.

А наостанок нардепам служкам я можу сказати таке - СЛАБАКИ! Я знаю що говорю.

Я ходжу на ефіри ризних телеканалів, в тому числі на ті після ефіру на яких себе відчуваєш як після мордобою у підворотні. Де дискусії жорсткі і безжальні. Я роблю це, бо вважав і вважаю, що наша думка обов'язково мусить бути присутня на ефірі. Нас можуть ненавидіти - але чути нас мусять.

Я ходжу, хоча за це відгрібаю з двох сторін. З одного боку - насмішки і глузування від чужих, з іншого - від своїх потоки бруду штибу "ти легалізуєш їхні канали".

Тим не менше. Ходив, аж допоки кликати не перестали - здогадуюся чому. І піду коли покличуть знову. Вже повірте.

У мене сил на це вистачило. А служки від ефірів побігли. Бо слабеньки. І от саме тому порохоботи переможуть. Бо ми точно знаємо - правда за нами.