"Еталонний дебілізм" - Карл Волох

"Еталонний дебілізм" - Карл Волох

Оприлюднена Бігусом історія про те, як слуга народу Торохтій просив у Кличка вісім квартир для своїх помічників, це взагалі не про корупцію. Про корупцію - це новий закон, по якому Портнов із Богданом зараз почнуть перенабирати Верховний суд і ВККС із ВРП - чи не перші більш-менш пристойні інституції в українській юстиції за багато років. 

Або рішення про відшкодування Портнову за збитки, завдані його репутації. Або про українські суди, котрі серйозно розглядають питання «незаконну приватизацію» Привату, коли в цивілізованому світі суди чмирять Коломойського за мільярди, вкрадені з українського банку, розглядаючи його дії як злочини, вчинені організованим злочинним угрупуванням. 

Про корупцію - це коли керівник держави і його (де-факто) уряд абсолютно серйозно розглядають питання компромісу (тобто, виплати мільярдів) цьому олігархові за те, що він привів їх до влади. І ще багато-багато іншого.

А Торохтій - це про еталонний дебілізм значної частини людей, котрі керують сьогодні країною. І він ідеально відповідає розумовому рівневі тих 73 відсотків виборців, котрі за цих людей голосували.

Карл Волох