"ФІНАЛ ПЕРЕМИР'Я" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ФІНАЛ ПЕРЕМИР'Я" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Схоже припинення вогню на Донбасі невдовзі - фсьо. Нардеп Костенко заявив, що робочу групу по пропозиції Кравчука дозволити місцеві вибори на Донбасі створили з метою... аби не скривдити Кравчука. А так, ніяких законів ніхто приймати не збирається, відтак місцевих виборів на Донбасі не буде.
Питання - навіщо Москві місцеві вибори та так, аби водночас припинити обстріли та висунути Україні ультиматум? Відповідь - аби на окупованих територіях створилися установи з ознаками легітимності, які Україна буде змушена візнати, після чого війна стане громадянською, а Росія вимагатиме зняття санкцій. Росія і перемир'я для цього затіяла - аби спокійно вивести з Донбасу свої горлорізів на період виборів і довести ОБСЄ що "все демокритично, а нас там нема". А що зробить Росія якщо Україна на цей її ультиматум не погодиться?
А буде те що у день виборів замість пишатися мирними досягненнями, ЗЕкоманда буде ховатися від питань: "Ви про що там надоговорювалися, про оце шалене загострення?!" Не буде Москва терпіти нову спробу ЗЕкоманди прикинутися шлангами. А жорсткий провал ЗЕ - це додаткові голоси для ОПЗЖ, до речі.
Я з цього ані краплі не зловтішаюся. Я вже рік повторюю - своїми мирними ініціативами Зеленський сам, власноруч лізе в пастку Кремля. Схоже - пастка от-от захопнеться. Піду мабуть перевірю форму та приготую берці...