"FACEBOOK ТАРАНИТЬ ЗеБОТВУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"FACEBOOK ТАРАНИТЬ ЗеБОТВУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Стає зрозуміло чому ЗЕботва вчора влаштувала галасливу істерику рівня невірної жінки зловленої в чужому ліжку. У них - крупний провал, їм завдали удару піддих.

Щойно Facebook, за допомогою кібер-підрозділів ФБР провів масштабну віртуальну облаву. По Україні було з'ясовано, що 477 аккаунтов, 363 сторінки, 35 груп та 29 Інстаграм-каналів були пов'язані з партією "Слуга народу", і в меншій мірі з підсанкційними у США Андрієм Деркачем та Петром Журавлем. Ще - з Володимиром Гройсманом та Олегом Кулиничем.

У звіті Facebook (він великий і дуже детальний) стверджується, що основними об'єктами інформаційних атак були... па-бам! Петро Порошенко і Віталій Кличко.

Наразі Facebook видалив 105 аккаунтів, 24 сторінки та 5 Інстаграм-аккаунтів, як фейкових так і просто пропаганддистських. На рекламу зазначених сторінок було витрачено 210 тисяч боларів - явно не з прибутків "Кварталу-95". По решті іде робота - бани різного часу тривалості і останні китайські попередження.

Іншими словами Facebook завдав потужного удару по ЗЕботві та позбавив її частини піар-можливостей. Вони не можуть більше в дописах і коментах поширювати побрехеньки про "Порошенко обікрав Україну". Знаючи з якими проблемами стикнулася Марійка Мадзігон, коли завалили її сторінку, я уявляю яка паніка панує зараз в ОПУ в кабінетах Подоляка та Арестовича. Якщо серед ночі почуєте виття з центру столиці - це вони, не інакше.

Пам'ятайте це. Вже було таке, що боти ОПУ завалили Facebook скаргами, і були поваленгі сторінки цілком реальних блогерів, в т ч Марійки Мадзігон. Після того про "бороферму Порошенка" ЗЕботва і вата ще й зараз верещать до місця і не до місця. Нині прийшов наш час розповісти про безкрайні поля ЗЕботви. Їх зараз як раз косять.

У них паніка. Вони знають, Facebook працює далі. Продовження - буде.