"Фатальна помилка ОП!" - Ірина Медушевская

"Фатальна помилка ОП!" - Ірина Медушевская

Почалося з інтерв'ю Саймону Шустеру, яке ОП ініціював! Але прогледів найважливіше - потрапив на гачок " тільки президент вірить у перемогу!" - тобто продовжувати війну хоче саме президент, в той час коли його туса в перемогу не вірить.

Так само працювали проти ПОП, він єдиний, кому потрібна війна, бо він на ній наживається. Тоді спрацювало. Але зараз нащо цю технологію знову застосовувати? Якась фігня. Але ж зрозуміли, і взялися помилку виправляти. Ну як виправляти?

Як завжди некомпетентно. З нормальними ЗМІ стосунки вже зіпсували, тож почали працювати з таблоідами. В 10-ту річницю Майдану президент дає чергове інтерв'ю (хто ж йому це порадив?), де розписується в повному нерозумінні Майдану (хоча нащо дивуватися, його зараз оточують саме антімайданівці Татаров, Гетманцев, Шурма та інші штимпи, за яких нам усе відомо), та тупотів ніжкою на ЗСУ та Залужного.

Оце вже констатую повне фіаско ОП. Така неповага до нас? А в чому сенс? Замість того, щоби вклонитися і вшанувати тих, хто зараз на фронті віддає своє Тіло і свою Душу за нашу Свободу, навпаки чморити ЗСУ? Інстинкт самозбереження відсутній. Ну, що тут поробиш. Самі, все самі. Носитися світом по форумам та панелям з планом миру, але не з планом перемоги - це нащо? Як це може зараз ОП допомогти? Аж ніяк.

На тлі того, як влада розпочинає свій новий політичний серіал з відсуненням військових генералів і початок своєї передвиборчої кампашки, я раджу усім заспокоїтися і починати вже адаптуватися до війни! Вже на часі! Саме адаптуватися та вижити!