Феєрична перемога тупості над інтелектом

Феєрична перемога тупості над інтелектом

Коли ФСБ організувала в Україні операцію з назвою для валянків "Блокада торгівлі на крові", мислячі люди казали, що це операція ворога. Один із організаторів тої дічі, прикидувався палким патріотом, але чомусь до того в 2014 році виявився на кадрах захоплення Держказначейства у Донецьку разом з іншим патріотом - Пашкой Губарєвим. Інший - переїхав в Україну з Сахаліну і взяв собі інше прізвище. Ну ясно, кароч.
Всі ці переодягнені підбили дурнів з нашого табору і на гарних лозунгах про звільнення полонених змусили їх щось там блокувати. Всі спроби їм щось пояснити, вони закрикували і запльовували, а Тетяну Чорновол, яка спробувала з ними поговорити, якесь бидло взагалі вдарило в обличчя.
В результаті, наші українські підприємства, які до того, хоч і знаходились на окупованій території, та податки платили в бюджет України, Росія віджала. Все як казали порохоботи: Росія створила гарну картінку і використала її, як привід.
І ось тепер ми дізнаємося, що з грошей тих підприємств Росія фінансувала помийки Медведчука.
Просто феєрична перемога тупості над інтелектом.
Та ця історія нікого нічому не навчить. Бо тоді йолопи підтримували партєйку Садового, агентура із числа якої вже отримала свої нагороди у Кремлі, а потім перебігли в партєйку Пінчука. Зараз і голосиста партія сдулася, але вони собі обов'язково знайдуть нову. Якогось-небуть Гройсмана. Або лисого з Кварталу. Бо їм завжди створять партію нових облич з прозахідним уклоном, щоб за підтримки цих дурнів знову щось віджати у України.