"ФЕЛЬДШЕР ШУКАЄ ВИННОГО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ФЕЛЬДШЕР ШУКАЄ ВИННОГО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Там Радуцький озвучив те, що сьогодні півдня розганяють анонімні ТГ-канали. Ніби індійці відмовляються постачати Україні вакцину Ковішилд, бо вони образилися - їх, мовляв, кривдить "інформаційна компанія направлена на дискредитацію індійської вакцини. Ще Радуцький зробив натяк на Порошенка, мовляв - то його слова на погоджувальній раді збурили індійців. Мовляв - "ця людина прирекла на загибель тисячі українців!.."
Бу-га-га-га! Тобто треба розуміти, що в країни які призупиняли щеплення АстроЗенекою, більше не постачатимуть АстроЗенеку? Серйозно?
Перекладаю з зеленої на українську. Весела зелена команда Степанова-Радуцького знову обхезалася. Вона не зуміла привести вакцину вчасно, у них зривається нова поставка, і взагалі з вакцинацією в них повний гармидер. Людей які хочуть вакцинуватися в чергу записують на після 2025 року.
При цьому Радуцький НЕ помічає депутатів "Слуги народу" Василевську-Смаглюк, Богуцьку та Камельчука які паплюження вакцини і вакцинації розпочали найпершими - дехто продовжує досі.
Я радив би Радуцькому відповісти на питання - де поділися на початку пандемії українські маски і чому гроші ковідного фонду були витрачені на асфальт, а не на забезпечення лікарень киснем? Чому костюмами біозахисту, апаратами ШВЛ та кисневими концентраторами лікарні забезпечує Фонд Порошенка а не МОЗ?
Я розумію, що в Радуцькому так і не помер фельдшер зі швидкої - бреше він відповідно. Я знаю - в мене на заводі так бригадити брехали, якщо обхезався сам - шукай на кого звалити провину. Якщо Радуцький зі Степановим в силу своєї повної некомпетентності нездатні забезпечити українців вакциною, винний хто?