"Фотка з Франції" - Маson Lemberg

"Фотка з Франції" - Маson Lemberg

Сьогодні за 10 хвилин перегляду стрічки побачив цю фотку 5 разів з коментарями "Фотка з Франції", "Що французи думають про Зеленського".

Мовляв, бачите навіть французи знають який Зеленський поганий.

І тут я вам маю дещо пояснити.

Якби такий малюнок намалювали в Гадячі, Лубнах чи в Стрию з Коломиєю - це ок.

Але там такого малюнку, швидше за все, не буде, тому що одним не до малюнків, інші хочуть вірити що Зеленський какає веселками то всьо плохіє боярє, а треті займаються не національною безпекою, а боротьбою з малюнками.

Але якщо цей малюнок у Франції, Німеччині, Австрії, Польщі, в твіттері Маска чи Трампа - він означає зовсім не те що ви собі уявляєте і чому радієте.

Цей малюнок тоді не про Зеленського і не про нашу внутрішню політику, цей малюнок про вас. Він означає "українцю, ти повинен зд.нути".

І ті, хто його малював зараз, намалювали б будь-кого, хто б був українським президентом в такому стилі. Хоч Порошенка (а його так зображали також, хоч Залужного, хоч матір Терезу.

Цей малюнок і подібні речі, які з'являються закордоном про ненависть до України, про бажання погодитись на умови агресора і про те, що ці компроміси вони вважають за необхідне здійснювати ціною вашого життя і життя ваших дітей.

То ж перш ніж постити подібне імпортне лайно, бо у вас є законні в справедливі претензії до Зеленського,, подумайте чи згідні ви з попереднім абзацом.