"FPV-дрон - в кожний дом..." - Богдан Буткевич

"FPV-дрон - в кожний дом..." - Богдан Буткевич

Не знаю, чи ви бачили вже цей черговий божевільний триндець від зе-влади.

Я так розумію, таваріщ федоров почув давній заклик від арахамії та корнієнка наслідувати комуністичну партію Китаю і вирішив перейняти передовий досвід часів Мао Цзедуна. Ні-ні, це я не про винищення горобців. В усякому разі - поки що.

Це я про побудову міні-домни в кожному обійсті. Щоб кожен виплавляв сталь. Ну, так в маоїстському Китаї ж робили.

Чим ми гірші - подумав головний креатор всія Зе і майбутній лідер партії його імені. Та й запропонував: ну, треба ж звідкись обіцяні мільйон дронів брати? Он вже і воєнні шото хочуть, бігають, і люди питають. Так ось - треба терміново креативчик зафігачити. Щоб стильно-модно-молодьожно.


Придумали.

Я навіть не знаю, як цей треш коментувати. Мало того, що жодного практичного сенсу в цьому нема - окрім ідіотських спроб подібним дегенератством прикрити свою некомпетентність та крадіжки.

А також, бажання поза всяку ціну зберегти під власним контролем схему із закупівлями БПЛА.

Але це ще й шкідлива срань, яка може ускладнити й так складний процес закупівлі реальними виробниками компонентів для БПЛА, підняти їх ціну та влаштувати дефіцит.

Адже геніальний федоров пропонує самим людям купувати компоненти для своїх саморобних дронів. Абсолютна більшість яких піде в утиль, через низьку якість та нефункціональність.

Зате для дебілів можна похизуватися -ач які ми круті та креативні? Все, що завгодно, окрім наприклад створення електронного реєстру військовозобов'язаних, яких цей довбограй чомусь так і не створив за 2 роки повномасштабної війни. Хоча це - пряма відповідальність так званого міністерства цифрової мать його й*б трансформації.

Хай рашисти запускають нові заводи та конвеєри по виробництву БПЛА. А ми їм - неконвенційно так відповімо, що було що на трухє, джокєрє та вєртікалі впарити біомасі. Ну, і самому Зе - який ці телеграм-смітники й читає в якості джерела інформації.

Хто там каже про військову економіку? Ось вам - нате х*й в томаті. Від цілого федорова.

FPV-дрон - в кожний дом.