"Фсьо Очєнь Плохо" - Віталій Гайдукевич

"Фсьо Очєнь Плохо" - Віталій Гайдукевич

8 000 ударів кийком - Зеленський через Авакова нараховує компенсацію за глупство своїм (колишнім?) виборцям. Холст.Олія. 2020 рік. Школа сучасних абсурдистів.


Важко сказати, що більш сумне - те, що підприємці так і не зрозуміли, що вони наробили в 19му і досі апелюють до Зеленського (звертатися до пенька, це різновид національного дзену?) ... чи те, що вони в 20му ведуться на гачок Медведчука-Качури і дякують Рабіновичу та агітбудці Кремля за підтримку. Біда вчить? Та де...
Зловтішатися? Проповідувати критичне мислення? Чекати на висновки? Без шансів. Рано чи пізно ідоли падуть і зелені теж, але Богообраний Посполитий Нарід Який Ніколи Не Помиляється, придумає собі нове ідолище і призначить його одночасно і спасителем і крайнім. Ваші пропозиції, Кеп Очевидність?
Без змін:
1. кожен притомний Громадянин має душить на корню вірус "без політики". В собі, в оточенні, в мережах. Як тільки бачиш тіло, котре верзе "давайте без політики/політиків", лови і роби як Гамлет...Так, дрючком, бо "без політики", це вже давно політика - політика виховання стада. А Громадянин, це той, хто хоче "не быць скотам" (с).
2. ти не цікавишся політикою? Ок, але вона вже зацікавилася тобою, а значить без варіантів - або її почнеш формувати ти, або її замість тебе сформує якийсь чорт. Альтернатив немає - хочеш кращої політики, приходь і роби її сам. Не обов'язково прям балотуватися кудись чи записуватися в партію. Вистачить бодай відкритої підтримки тієї партії, котра тобі ближча. Не бути пасивним, не ховати симпатій, знаходити однодумців, пропонувати підтримку - це також політика - політика Відповідальних Громадян (а не випадкових пасажирів). Українці мають універсальну формулу якісного єднання - свій до свого по своє. Just do it!
3. Не чекати див. Велика дорога складається із тисяч невеликих кроків. Давно вже час їх йти.
Учасники російсько-української війни, ФОПи, підприємці-ресторатори, вчителі, медики, митці, айтішніки, ... (впиши себе) - вас зачекалася політика. Без вас вона ніколи не стане кращою. Так, зміни творить активна меншість, але нас має бути багато.
Інакше далі буде повний ФОП.
Фсьо Очєнь Плохо.