«Гібридна війна московії проти України. Інформаційний фронт» - Олег Пономар

«Гібридна війна московії проти України. Інформаційний фронт» - Олег Пономар

Я не хочу боротись проти вітряків. Я не хочу сидіти перед екраном та лише тим і займатись, що когось заспокоювати та спростовувати фейки та напівфейки.


Ви не забули, що триває гібридна війна? І що її надважлива складова частина — це війна інформаційна?

Ви не забули, що ми програли інформаційну війну вже давно? І що з боку України, в усьому медіапросторі, кремлівській пропаганді протистоять лише кілька політиків у Facebook та кілька наших блоґерів у Twitter та Facebook?

Ви не забули, що кожній "гарячій" новині треба дати час, пару днів, охолонути?

Ви не забули, що Москва кинула до бою всі свої сили та консерви у світі, в Европі, в Україні, через те, що на лютий-березень Україна та Захід спланували інформаційну контратаку на Московію?

А якщо Путін силою скине законну владу в Україні, яка не хоче капітулювати перед Кремлем, яка прагне вступити до НАТО та ЕС; і якщо Путін приведе до влади в Украіні додона (додоншу), то відразу позбудеться більшої частини зовнішнього тиску на себе? Адже він відразу скаже Заходові: "з новою владою України ми швидко владнаємо всі питання".

Ось приклади:

Нафта. Так, ціна бареля $65, але ж не $117 як у 2014 році. Фактор нафти (та усна угода Обами з шейхами) свою справу зробив, і він вже не діє. Але Резервний фонд Московії порожній. Це результат.

Угорщина. Венеційська комісія ухвалила справедливе рішення. Природньо, що кожна сторона трактує його на свою користь. На мій погляд, воно на 70/30 на користь України, і ми його безперечно виконаємо. Адже ми — частина Цивілізації.

Безвіз. Фейки про скасування безвізу навіть коментувати бридко. Як можна такому вірити??

Тощо, тощо, тощо... Коли всі довкола в суспільстві кричать, коли суспільство доводять до емоційного зриву, я особисто починаю говорити пошіпки. Аби не втопитись у цьому шумі. Чого і вам бажаю.

Через кілька днів зійде сонечко і багатьом стане соромно. Україна буде.

Олег Пономар