"Гіркін та Онищенко - Туз і Джокер Кремля?" - Віктор Бобиренко

"Гіркін та Онищенко - Туз і Джокер Кремля?" - Віктор Бобиренко

Вчора було ще цікавіша штука, ніж просто інтерв’ю Гордона з Гіркіним.
Ну, що там через канал нав’язування і формування стереотипів «Городон» сказали легковірним кремлівські хлопці?:
1) Гіркін ворог – але ворог благородний;
2) Воював Гіркін не на гроші Кремля, а всього лише за гроші мільярдера Молофєєва. Така собі приватна кампанія. Плюс, канєшна, воєнторг, де можна купити все. Російська влада, принаймні до Іловайська – з Україною не воювала;
3) Планів не мала жодна зі сторін, усі воювали по наїтію, а значить ніяких планів Кремля проти України не було – це все народна революція проти хунти.
4) В Україні громадянська війна, бо (ну ми ж уже ж повірили в чесність і благородство Гіркіна) 90% ополченців у Словянську – були за паспортом громадянами України;
5) Малазійський боїнг збили українські військові.
6) Зеленський не справиться, хоч може і має гарні наміри.
Ну що, старі кремлівські тези - красиво озвучені. Щоб ви повірили, він признавався, що вбивав і розстрілював людей. Раз це правда, значить правда і усе інше.
А от інший інтернет викид – красивіший і несе нові шаблони. Причому – у різні сторони світу.
І якщо Гіркін – туз в рукаві Кремля, то наступний персонаж нам підноситься, як Джокер.
Канал НТВ-Мір у неділю показав фільм «В’язень фрау Меркель».
У ролі в’язня – колишній народний депутат України Олександр Онищенко, який сидить у тюрмі в Ольденбурзі. Вже із назви ви маєте зрозуміти, що не все так просто. Непростий цей в’язень. Але все по-порядку.
Для затравки нам говорять, що колись Онищенко був чорним банкіром Порошенка. Тобто був у поганій компанії. Але потім невдячний Порошенко захотів віджати бізнес у хлопця – і він став на путь виправлення і викривання злої світової мафії. Старий метод. В кінематографі і літературі сотні прикладів.
Які ж висновки ми маємо винести з перегляду (якщо у нас немає критичного мислення):
1) Із розповіді ясно, що Німеччина провела спецоперацію, щоб витягти Оніщенка з Іспанії. Виманили і взяли, як уже бувало – на троянського коня. Пообіцяли дешево конезаводчику Онищенку красеня коня. Він і поїхав. А там була засідка.
Потім там його катували психотропними ліками. Я не жартую.
Це щоб усі глядачі телеканалу зрозуміли: німці від часів Гітлера не змінилися. Мучають. Доктор Менгеле в гробу посміхається.
А ще ми усі маємо зрозуміти: фрау Меркель не має ні інтересів Німеччини, ні власних суб’єктивних переживань. Вона – один із пішаків, як і інші президенти суверенних країн. І зараз явно грає проти Трампа – за демократів.
2) Значить, якщо Меркель закрила хлопця і тримає – він не простий. Виявляється, що не тільки Порох хотів у нього віджати бізнес, а і особисто Сорос. Який не фінансист, а займається видобуванням газу. Бо саме газовий бізнес хотів купити задешево у Онищенка. Той відмовився і нажив собі лютого ворога.
А ви думали Онищенко – це невловимий Джо? Бо ні фіга нікому не потрібен?
Ні, він важлива фігура у світовій шахівниці.
А значить УСЕ, що він говоритиме далі – це СВЯТА ПРАВДА.
3) Простуватий, але чесний хлопець Трамп з його другом Джуліані – боряться проти світової закуліси: Сороса і демократичної парті США.
Проти Трампа грає вірус. Але у трампа є Онищенко, який знає головну таємницю. Що син Байдена робив корупцію в Україні через компанію «Бурісма». Татко Байден його покривав. Тут є чесні хлопці-дівчата: (УВАГА!) екс-прокурор Шокін, Портнов і Лукаш, які це все виводять на чисту воду.
Байден-старший шантажував Порошенка: закривай справу по «Бурісмі», а то грошей на війну не дам. Цілий мільярд. Баксів.
4) Зеленський перейшов на сторону Сороса і демократів, які досі контролюють Україну.
Тому і не садить Порошенка, на якого матеріалів вистачає. Останні голосування свідчать, що вони заодно.

Гірше всього в таких посланнях, що один фільм має нести різні смисли різним людям.
Що мають зрозуміти расєянє? Життя – це боротьба. Зеленський не наш, німці такі як і були, Порошенко – воєнний злочинець, а у хахлов навіть ті, хто зараз на стороні Добра – колишні жуліки.
Що мають зрозуміти українці? Порошенко – зло, Зеленський здувся і зло покриває, вірити треба Щокіну, Портнову і Лукаш. Сорос і демократи – погані хлопці. Усі вони хочуть обібрати Україну.
Що мають зрозуміти рускіє в діаспорі (НТВ-Мір)? – світова закуліса править світом. А по-людськи – тільки дома, в Расії-матушкє.
Що має зрозуміти Трамп? Демократи і Сорос – плетуть інтриги. Але чесниє рускіє журналісти їх викривають. Це вам не амєриканські ЗМІ.
Що мають зрозуміти усі? УСЕ, що завтра скаже Онищенко – це правда.
Маємо новий канал по вкидуванні інформаційних гранат


Щоправда, якщо по Станіславському, то тут багато «Нє вєрю».
І у те, що Онищенко такий важливий свідок, а не мєлкій жулік.
І що німці катують у тюрмі, ну якось ще катіт для расєян, а українське вухо від цього скручує. І про світову змову теж.
І що Зеленський покриває Порошенка – ну утопія ж.
А про мільярд баксів, якими шантажував Байден Порошенка – взагалі палєво. Бюджетом у США розпоряджається Конгрес, а не президент (тим більше віце-президент). Тим більше – не було ніякого мільярда, було кілька програм по кількасот мільйонів.
Але розрахунок був на те, що піпл схаває.
Висновок: Росія через свій зливний бачок НТВ – вкинула нам дві інформаційні гранати, які мають контузити легковірних людей.
Щоб збільшити кількість прихильників у п’ятої колони і позбавити орієнтирів патріотів

Віктор Бобиренко