"Гірка правда" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Гірка правда" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Заступник міністра оборони Ганна Маляр заявила що мешканців Бучі не попередили бо ніхто не чекав такої війни і вони намагалися це зупинити. Це після того як їх попереджали Байден, Джонсон і особисто директор ЦРУ під час візиту.

Я відкрию для пані Маляр секрет. В часи коли я працював на заводі майстром, якби мене кілька разів керівники високого рівня попередили що моїм підлеглим в якомусь місці перебувати небезпечно, я би їх не вивів і вони загинули, мене б гарантовано посадили. І пояснення, мовляв, бо я не чекав такої трагедії і до останього намагався її зупинити, були б обважуючими обставинами службового злочину.

Ба більше. Піхотний летьоха, якщо не виведе підлеглих з небезпечного району після кількох попереджень військових чинів, так само буде злочинцем. Військова прокуратура підтвердить.

Пані Маляр разом з її шефом Резніковим і їхнім керівником Зеленським всерйоз вважають, що угробити десяток людей - злочин, а угробити політику кілька тисяч то просто прикра халепа?

Правда така. Влада вчинила посадовий злочин, який став причиною загибелі і каліцтва великої кількості громадян України. Владі доведеться відповідати.