"Генерал проти співака" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Генерал проти співака" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Значить є такий співак Тарас Тополя. Лідер гурту "Антітіла" (нічого не скажу - не шанувальник), волонтер, тощо. У листопаді 2018 р. випустив кліп спільно з Зеленським. У грудні 2018 р. вийшов фільм Зеленського "Я, ти, он, она" де пісня Тополі звучала саундтреком. У грудні 2019 р. отримав від Зеленського орден - як волонтер. І от щойно тарас Тополя написав про те що молодий наречений головнокомандувач ЗСУ генерал Хомчак отримав третю квартиру з житла що знаходиться на балансі Міноборони.

І - карета миттю перетворилася на гарбуз. По Тополі миттю напружився військкомат. Раптом тополю забажали призвати з запасу. По ньому знайшли якусь прострочену довідку, намагаються притягнути за порушення правил військового обліку, тощо й тощо.

А все чому? А тому, що треба розуміти глибину наши хлибин. У Хомчака - медовий місяць, одружився він щойно з Анною Коваленко, головою Чернігівської ОДА, отою самою, що заявила ніби війна почалася через ветеранів АТО. Ну, треба ж було пацанам з Міноборони щось подарувати генералу? От йому підігнали квартиру. А тут - Тополя з приступом правдивості. І що з того, що він працював з Зеленським? Де Зеленський, а де Хомчак? Розуміти треба реалії України під владою зелених.

Головне - аби не Порошенко!

Дмитро "Калинчук" Вовнянко