"Генпрокурор звинувачує Pfizer" - Павло Бондаренко

"Генпрокурор звинувачує Pfizer" - Павло Бондаренко

Висновок генерального прокурора штату Канзас (США): компанія Pfizer приховувала відомості про шкоду своєї коронавірусної вакцини.

Компанія Pfizer приховала те, що щеплення викликало ускладнення вагітності, включаючи викидень, а також міокардит та перикардит. І це лише те, що вдалося довести. Список хвороб, від яких на той світ від вакцини відправилася купа людей може бути дуже довгий. Тільки нікому цю тему розкручувати не вигідно.

Також генпрокурор штату звинувачує Pfizer у фальсифікації інформації про ефективність вакцинації з метою заробітку на людях. Простіше кажучи, розігнавши всесвітню паніку, фармацевтичні компанії заробили десятки якщо не сотні мілярдів доларів.

Цікаво от що. Коронавірус досі є. На нього досі хворіє маса народу. Але... Де маски? Де примусова вакцинація? Де волання з телевізора "Вакцинований - захищений"?

А колись достатньо було лише заїкнутися про те, що масову істерію роздувають з метою покласти в кишеню бабло, тебе з капцями з`їдали. Бо ми ж не лохи, правда?

До слова вартість однієї дози вакцини Pfizer спочатку була 15,5 євро, але компанія наприкінці 2021 року підняля ціну до 19,5 євро. Рятівники людства... Альтруїсти... Хоч вимріть всі, а ми евро скиртуватимемо. А, може, знали, що ніякої реальної небзпеки для людства не існує?

А пригадуєте сниячий грип? Тоді теж завдяки паніці фармакологи отримали сперприбутки. Лише Німечина викинула на вітер 239 мільйонів євро. Потім Парламентська асамблея Ради Європи винесла офіційну постанову: ВОЗ, розігнавши паніку, банально "розвела", як кажуть в середовищі злодіїв, людство. Навряд чи десь вирине інформація про те, скільки фармацевти поклали в кишені чиновників доларів та евро.

Знаю, що боляче. Знаю, що буде маса народу, яка називатиме мене різними негарними словами. Важко погодитися з тим, що тебе розвів телевізор і змусив зробити неправильницй вибір, правда? Це я не про 2019 в принципі

Випереджаючи питання. Ніт, я не вакціонувався і не збирався. Знав, що це "розводняк". Ні я не одягав "намордника". Ні, я купував часник, лимони та імьир за божевільними цінами. Так, я перехворів на ковід. Двічі. Спокійно, на ногах. Легше, ніж на грип. У віці 50+

Капці приготували?