"ГКЧП від Арестовича" - Віктор Бобиренко

"ГКЧП від Арестовича" - Віктор Бобиренко

Ідеальна маніпуляція. Вчора Арестович видав спіч.

За словами Арестовича є своєрідне і сучасне ГКЧП – тобто консенсус олігархів проти України.

Ну і він частково має рацію. Свого часу (15-19 роки) такий консенсус був і він був направлений проти Петра Порошенка. І на вістрі їх атаки – Зеленський і Квартал 95.

Тому аналогія від Арестовича наче і логічна. У змову олігархів віриться, бо таке було не раз. Але далі він говорить про те, що КОВІД19 і розбалансування енергетичного ринку боляче б’ють по владі.

Але!!! Це (за Арестовичем) зараз на руку Росії. Бо Росія – це демон (усі у цьому місці мають дружно кивати). А усі слова про можливі відключення та інші зради – це мало не «согласованиє дєйствія с Масквой». Не те, щоб гкчпісти/олігархи дуже любили Путіна – ні, вони просто люблять бабло. Але при цьому синхронно грають на боці Кремля.

І він не уточнює, хто саме з олігархів зараз на боці Кремля. Тільки Ахметов і Фірташ? Чи і Коломойський? Чи ще і Порошенко?

Стоп. А як РОШЕН впливає на енергетичний сектор країни? Але у Арестовича виходить так, що цукерки – теж зло. Бо є Прямий і 5-й телеканали.

Ну і ось пряма цитата:

- Ані (гкчпісти-олігархи) рєшают сваї праграми в палітічєскай барьбє – а бьют уже в Україну. Ані целят в прєзідєнта, а попадают в Україну і в каждава із нас.

Ось. Якщо я критикую Зеленського – я б’ю в Україну. Не час зараз зводити політичні рахунки. Ось переможемо ворога (коли?) – і далі вже можна. А зараз – це синхронізація дій з Москвою.

Нагадаю Арестовичу цитату з Герцена:

- (рос.) Не должно любовь к Родине переносить и на ее правительство.

Але маніпулятор Арестович відмінний. Знімаю шляпу.

Тільки вестися на його маніпуляції не слід. Бо Зеленський хоч і менше зло – ніж Путін, але теж зло. І зло системне.

Брехня, Зрада, Клоунат. Ось мої перші асоціації зі словом Зеленський.

Тому залишаю за собою право боротися з цим злом як умію.

Слава Україні!