"Голка, у якій смерть Кощеєва" - Тамара Горіха Зерня

"Голка, у якій смерть Кощеєва" - Тамара Горіха Зерня

Зеленський обламає зуби на армії. Голка, у якій смерть Кощеєва, виявиться «гіацинтом».

Іще рік тому, коли його президентська посвідка впала на підлогу з рук військового, існували інші шляхи. Цілий рік Зеленський займався тим, що їх обрубував, лишаючи тільки один варіант для розвитку подій.
І тепер вони з армією несуться назустріч один одному по чітко заданій траєкторії, глибокій як колія і безальтернативній як траншея.
Його розірвуть. Після першого ж ракетного обстрілу наших обеззброєних позицій його розірвуть.

Зеленський думає, що зв’язавши і осліпивши нашу армію, він задобрить монстра. І що страшного великого наступу не буде, і можна буде і далі сидіти на морській дачі.
Таке собі жертвоприношення, коли діву в білому кидають у море, сподіваючись задобрити стихію. Тільки український солдат – це не діва у білому, русня – не стихія, а Зеленського ніхто не висвячував на верховного жреця.

Хунта буде.
До цього потрібно поставитися спокійно, ми це переживемо, і це буде складний, але необхідний час для оздоровлення країни. Туреччину бачили? От десь так.
Кілька років мораторію на вибори під управлінням військової адміністрації, потім вибори із забороною до участі промосковським силам.

І ні, я не нагнітаю.
73 проценти першими вітатимуть того, хто «порядок наведе». Прекрасно розуміючи, що після Зеленського порядок наводити доведеться важкою технікою.

Тамара Горіха Зерня