"ГОЛОС" ВАКАРЧУКА ЗІ СТАРТУ ВІДПРАВЛЯЄ "СЛУГУ" ЗЕЛЕНСЬКОГО В НОКДАУН

"ГОЛОС" ВАКАРЧУКА ЗІ СТАРТУ ВІДПРАВЛЯЄ "СЛУГУ" ЗЕЛЕНСЬКОГО В НОКДАУН

Святослав Вакарчук презентував нову політичну силу «Голос», яка в змозі, за умов грамотної перевиборчої боротьби, відібрати велику частину голосів проевропейськи налаштованих виборців, які голосували за Володимира Зеленського.

 Про що йдеться?

 На відміну від «кота в мішку» зі «Слуги» невідомо якого народу, партія «Голос» відразу визначила себе, як українську европейську силу. Зовнішній напрямок команди Вакарчука — за Европу й НАТО, і проти того, щоби Москва втручалася у внутрішні справи України. Також, «Голос» декларує державу з вільними, заможними громадянами.

 На відміну від паперової партії Зеленського, Вакарчук відразу показав обличчя своєї команди, до якої увійшли молоді та дійсно нові обличчя – від фахових економістів, фінансистів і відомого антикорупціонера до атовця, лікаря й освітян. Більшість партійців «Голосу» — творчі молоді люди, але вже з досвідом роботи у своїх галузях.

 Як відомо, виборець шостого президента не є однорідним. Більшість електорату Зеленського, як кажуть соціологи, позиціонує себе европейсько налаштованими патріотами. Вони хотіли нових облич, озвучування чіткої позиції свого кандидата та конкретних імен політиків з його команди. Але, як бачимо, в Зеленського, попри те, що він переміг у виборах, з цим якось не склалось. Наприклад, штаб його команди очолює колишній регіонал, голова «Молодих регіонів»; у близькому оточенні є олігарх Ігор Коломойський; адвокат цього олігарха; помічник екс-міністра МО, який розпродавав майно ЗСУ; фінансист, який вже сьогодні не проти повернути $2,000,000,000 народних грошей олігархові. На пост голови СБУ в команді Зеленського хочуть поставити члена фракції «Батьківщина». А як виглядатиме перша десятка «Слуги народу» досі залишається таємницею за багатьма дверима.

 Вакарчук, навпаки, пропонує відкриті списки дійсно нових облич без олігархів. Це і є першою справжньою зміною. Як сказав сам очільник своєї партії – «зміни побачите по списку партії». На відміну від Зеленського, Вакарчук прямо озвучує своє бачення політичних змін, політичний світогляд, і не ховається за загальними фразами у відеороликах в YouTube.

Олег Леусенко