"ГОЛОСУЄМО ДАЛІ!" - Олег Шарп

"ГОЛОСУЄМО ДАЛІ!" - Олег Шарп

Влучно написала Монова, що наступна станція - НАТО!

А тепер про опитування... Чудово розумію, що я не такий популярний блогер, як, скажімо, Ліза Богуцька, але тільки за 2 дні у цьому опитуванні 6,5 тис(!) українців ВЖЕ проголосували за Альянс.
Пам`ятаєте, Порошенко обіцяв референдум по НАТО? Навіщо, спитають інші - щоб знову розколювати країну? Мовляв, не на часі, бла-бла-бла... Лицеміри. Як раз Томос і НАТО - є тим об`єднуючим чинником, який назавжди відсіче нас від мокшанських багнюк.

Так, у найближчі 5-6 років ми юридично не приєднаємось до Альянсу, а приєднання до Євросоюзу виглядає ще більш туманним (воно наразі і не потрібне), але! Прозахідні вектори руху нашої країни наразі підтримують від 50 до 80% українців. Ці цифри необхідно легалізувати на референдумі для того, щоб:

a) про це, як юридично закріплений факт, знали США і ЄС - у подальшому це полегшить проведення будь-якого виду перемовин щодо нашої інтеграції у західні структури;
b) про це, знову - таки, як про юридично закріплений факт, знали в Кремлі - він виб'є козирі роспропаганди про те, що «простий народ України проти НАТО і ЄС»;
c) те саме можна сказати і про наших ригів, які будують свою політику на цих посилах.

Таким чином, як юрист, громадянин і патріот, я однозначно ЗА проведення референдуму вже у поточному році. Петро Олексійовичу, не зупиняйтесь - після президентської перемоги організуйте такий референдум одночасно з парламентськими виборами. Голосуємо далі!

Oleg Sharp