Голосуйте! Ми прикриємо! Об'єднані сили готові адекватно відповідати на агресивні дії ворога

Голосуйте! Ми прикриємо! Об'єднані сили готові адекватно відповідати на агресивні дії ворога

В період з 18 по 28 березня під керівництвом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва відбулися перевірки бойової служби на позиціях, що розташовані на передньому краю.

Здійснені перевірки та тренування резервів, уточнені завдання підрозділів розвідки, артилерії та контрснайперської боротьби. Командувач об'єднаних сил особисто перевірив готовність сил і засобів бригад на всіх загрозливих напрямках, вивчив положення та характер дій ворога перебуваючи безпосередньо на передньому краї.

Станом на 29 березня в усіх підрозділах, що виконують бойові завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил, посилена пильність та ведення розвідки щодо завчасного викриття намірів російсько-окупаційних військ, уточнено порядок вогневого ураження противника у разі проведення ним провокацій, локальних наступальних дій та на випадок більш суттєвого загострення.

Об'єднані сили мають усе необхідне для виконання завдань зі стримування російсько-окупаційних військ. З усіма силами і засобами проведені заходи взаємодії, здійснено поповнення підрозділів боєприпасами та матеріально-технічними засобами.

Разом переможемо!

Слава України!