«Головна "скрєпа" вікопомного "Рускава міра"...» - Павло Бондаренко

«Головна "скрєпа" вікопомного "Рускава міра"...» - Павло Бондаренко

Знаєте, що зфіксовано на цьому фото? Про це наприкінці допису, хоча ви можете здогадатися й раніше. А поки що...

Сьогодні - чергова "днюха" Ілліча. Того самого Ульянова з "погонялом" Ленін. Божевільного маніяка, за наказом якого у 1920 році психопатка Вєра Землячка (Залкінд) разом із буйним садистом Белою Куном та рідним братцем "вождя" - алкашем Дмитром Ульяновим вирізали 20% населення Криму. Того самого Леніна, який втілив у життя ідею "переростання війни національної у війну громадянську", в результаті чого від терору, куль, голоду та епідемій загинуло майже 10% населення колишньої російської імперії.

Сам товариш Ленін під час цієї кривавої вакханалії жив у найрозкішнішому маєтку Підмосков`я - Горках, жирно жер, солодко пив в оточенні сотень бодигардів і десятків слуг; розсікав на суперрозкішному лімузині останнього російського царя, а його дружина - на розкішній автівці "Rolls-Royce", яка раніше належала матері імператора Миколи ІІ. Плюс ще три автівки з царського гаража - на усі смаки.

А в 1921 році, коли у спустошеній війною та епідеміями Росії від голоду люди людей їли, для "вождя світового пролетаріату" із самої Англії було виписано броньований "Rolls Royce Silver Ghost", який коштував фантастичні на ті часи гроші – 3 тисячі фунтів стерлінгів. Це платня декана Лондонського університету за 12 років.

У 1921 році, коли у Росії спостерігалися масові випадки трупожерства, американська газета The New York Times опублікувала результати розслідування, за яким у товариша Леніна лише у швейцарських банках були рахунки на 75 мільйонів франків.

У найближчих ленінських посіпак - більшовицького ката № 1 закінченого кокаїнового наркомана Дзержинського - 80 мільйонів; у вождя Комуністичного інтернаціоналу Зинов`єва - стільки ж. У ленінського дружбана Троцького крім 90 мільйонів франків у Швейцарії були ще й рахунки в американських банках на 11 мільйонів доларів, що й послугувало причиною для журналістського розслідування. Нагадаю - долар 1921 року і долар року 2021 дещо різні речі. На початку 20-х минулого століття в США місячна зарплатня вчителя була 80 доларів.

А для народу наймані платні "недорогенькі" під чутким керівництвом завідувача Агітаційно-пропагандистського відділу ЦК РКП(б) Рубена Павловича Катаняна писали у найправдивішій газеті "Правда", як Ілліч та його комісари недоїдають, зомлівають з голоду, але усі харчі до сиротинців відправляють.

Ленін вимагав масових розстрілів і повішень. Ленін разом із Дзержинським творчо переосмислили ідею концентраційних таборів і кидали до них навіть немовлят. Ленін разом із своїми поплічниками створив найстрашнішу тоталітарну владу, яку бачило людство у своїй історії. Ленін з товаришами започаткував політику масового споювання власного народу.

Кількість жертв комуністичної влади в СРСР (включно з дітьми, які могли б народитися, якби не померли або не були убиті їхні потенційні батьки) історики і демографи оцінюють у 60 мільйонів осіб.

І ось досі знаходяться виродки (у прямому сенсі цього слова, це не лайка, це термін, який означає фізичну, розумову і моральну деградацію), які досі цілують портрети цього плішивого гаркавого божевільного маніяка.

Хто ще не здогадався, що це за черга? Так, все вірно - це росіяни, які й нині годинами стоять у черзі, аби пройтися повз труп Леніна. Людини, яка їх люто ненавиділа й використовувала як гній, як добриво для своєї божевільної ідеї "Світової революції".

На щастя, доля відвела Іллічу лише 5 років реальної влади, перш ніж після двох інсультів та хвороби, викликаної мутацією, він перетворився на майже "рослину". А то б він залив світ кров`ю так, що з цього моря лиш зірки кремлівських веж стриміли б.

Півкілометрова черга до мумії злодія світового масштабу. Ось де головна "скрєпа" вікопомного "Рускава міра"...