"Голову спрута, не викрито досі" - Джон Сміт

"Голову спрута, не викрито досі" - Джон Сміт

В 2019 році розвідники поклали новому зеденту інформацію про зв'язки Єрмака з російськими спецслужбами. Ця ж інформація тоді лягла і на стіл інших посадовців держави: наприклад, Генпрокурора Луценка, щоб новоє ліцо не зміг сховати інформацію під сукно.

Тих розвідників Зедент тут же звільнив.

Замість них тут же призначив розсип російських агентів у спецслужби і найвищі посади.

Потім після початку вторгнення зрадників (лише невелику частину і лише тих, що засипались) показово арештували.

Але.

Весь спрут, а особливо голову спрута, не викрито досі.

Наприклад, хто у керівництві держави в 2019 році погодив Богуслаєву поставки сотень вертолітних двигунів Моторсіч у рашку? - відповіді слідства СБУ і героїчного Малюка нема досі.

Зате дідок із камери пише (чомусь) Єрмаку листа з проханням віддати його на обмін. А радник Єрмака таваріщ з Білорусі Подоляк активно киває гривою і підтримує ідею.

Навіть, навпаки: героїчний Малюк допомагає банді зрадників рубати кінці: виявляється Дубінський, який пішов у підконтрольне американцям НАБУ і дав всі покази на Єрмака і Зеленського, що саме вони віддавали всі вказівки у, як виявилось потім, агентурній спецоперації ГРУ ГШ РФ з публікації переговорів Байдена-Порошенка, передали ці записи переговорів зроблені Держспецзв'язком резиденту ГРУ ГШ Деркачу, зустрічалися з Дубінським, "в тому числі біля його будинку" і віддали наказ дослівно: "нужно інформационно поддєрживать Деркача", - виявляється за даними слідства СБУ це саме Дубінський, а не перші двоє був ключовим організатором спецоперації. А його версія, з якої резидентом був Деркач, а його ключовими виконавцями - Зеленський і Єрмак, слідством "чомусь" сходу відметається і не перевіряється.

Ось це "чомусь" і є тим, що насторожує і палить всю банду.

Зараз ми на етапі, коли ця банда зуміла всіх наших "журналістів" купити, прикормила з руки і ця тема забалакана.

Чорти далі на посадах, призначають і звільняють на посади всіх інших.