"Гопники" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Гопники" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

В моєму дитинстві у Запоріжжі, був у нас у дворі такий місцевий гопник, який всім розповідав який він крутий, що він і наворочений каратіст, і що з криміналом він пов'язаний, і що зв'язки в нього широкі. За мене він був добряче старший, тому ми його справди побоювалися. Жуті нагнати він таки умів.

І було так доти, коли в наш двір не пересилився його одноліток - привітний порядний хлопчик. З І розрядом по боксу. Миттю з'ясувалося що крім уміння малюватися, нічого за тим гопником не було. Повалився він від першого удару і ніякі натовпи гопоти і сидільців мститися за нього не прийшли.

Мені того гопника сильно зараз нагадує Російська армія. Те як вони висуваються до нашого кордону. Відверто. Демонстративно. От вам - вертольоти. От вам - танкові колони. От вам новий військовий табір...

Цікаво навіть. А їм спадає на думку що там де танкові колони, у нас можуть виювитися "Фаготи" і NLOW? Що там де у них вертольоти, в нас можуть виявитися ЗУ і Stinger? Що там де вони наганяють людей, у нас виявляться арта, Гради і резерв бригади?

Їм спада на думку, що в штабах бригад і корпусів у нас зараз штабісти відпрацьовують десятки різних варіантів їхнього наступу і нашої оборони, з можливістю переходу в контрнаступ? Не можуть не відпрацьовувати, наші командири 8 років вже воюють.

Матусі отих лоповухих російських воїнів, яких женуть до наших кордонів, розуміють, що показуючи нашому командуванню де й кого вони збирають, вони не нас лякають, вони своїх вахлаків уже роблять трупами? Бо ми все це бачимо. І ми зариваємося, готуємося, збираємося. Ми будемо битися.

Проривати нашу оборону буде важко.

45 тисяч мішків для трупів може ще й не вистачити. Чи розуміє це матуся з Челябінська або Саратова, чиєго сина зараз женуть на українські траншеї?

І все це - для того самого. Аби помалюватися. Всім, від алкаша що реве "Скора вашей Амерікє кірдик", до Путіна у Кремлі.

Господи, от дурники!