"ГОТОВІ ДІЗНАТИСЯ ПРАВДУ?" - Александр Гончаров

"ГОТОВІ ДІЗНАТИСЯ ПРАВДУ?" - Александр Гончаров

А правда полягає в тому, що щороку зволікання в управлінні особистими фінансами коштує вам великих грошей – тобто ви, друзі, недоотримуєте той пасивний дохід, який могли б мати. Навіть страх перед мізерною пенсією в умовах війни можна подолати за допомогою грамотного планування та інвестування. Навіть якщо до пенсії лише кілька років, можна сформувати стабільний пасивний дохід, який забезпечить нормальне життя у старості.

Що робити? Для початку – перестати скаржитися на купу наявних кредитів, на життя в постійному дефіциті грошей та на страх перед інвестиціями у фінансові інструменти ринків капіталу. Адже ніколи не пізно вчитися та опановувати нові знання.

Друзі, пасивний дохід доступний всім і незалежно від вашої ситуації: чи є у вас борги, чи немає грошей. Найважливіше - не гаяти час. До речі, у готівковому обігу України станом на 1 липня 2024 року перебувало 800,9 млрд грн (це на 36,5 млрд грн або на 4,8 % більше, ніж на початок поточного 2024 року). А як відомо, гроші краще заробляти там, де їх багато.