"Готуй сани влітку, а віз взимку" - Алла Комарова

"Готуй сани влітку, а віз взимку" - Алла Комарова

Ви ж вже у курсє, да, що там наші потужні миші, які з’їли і не попєрхнулися більш, ніж двома тисячами вагонів із зерном, пішли трішки далі і проїли у бюджеті таку, ну ТАКУ вже диру, що мінфінансів (навіть не намагаюсь запам’ятати їхні прізвища) заявив, що доходи громадян будуть перевірені аж до часів Хрещення Русі. І всі, хто там не заплатив податків у казну, отримають нарахування починаючи з 1995 року.

Я мовчу про 58-му статтю Конституції (це та, яка про відсутність заднього ходу для законів). Яка Конституція для Вави, я вас вмоляю! Він її вже так пошматував, коли прутня витирав, що там вже й чистого місця нема ніде.

Я мовчу про в нас в принципі облік почався тільки у 1998 році. А оподаткування пасивних доходів – у 2011-му.

Я навіть про те, що позови про нарахування додаткових податків на фізосіб можна протягом тільки 3-х років робити, а відповідальність за ухилення від податків спливає через 10 років. Вава, тобі калькулятора подарувати? Красівий, зі стразікамі. Там, якщо не хуєм, а пальцями тикати, то 1995 рік ніяк не вийде натикати. Ну це якщо спробувати згідно законів. Тобі, канєшно, можна й так. Іди собі, дитятко, грайся з піанінкою.

Я не про це взагалі. Я вчора натравила на фоточки нового платного СІЗО, який Малюська (ну ок, декого запам’ятала, ладно) малюська будує десь у примостях Львова. 


Нари кольору «лайм» та «сахара беж», позитивні жовтогарячі диванчики у місцях відпочинку, плазмові телевізори, стильний металевий посуд. Краса та й годі!

І мені нарешті склалося!

Все вони знають про те, скільки законів порушили, які строки їм світять і чим все завершиться. Тому вже сьогодні будують собі СІЗО, де встидно і з друзями відпочити, і гостей приймати. Все склалося, коротше.

Нам тепер головне не дати стадам гуппі наступного разу обрати якусь чергову гадю-рятівницу. Бо не витягнемо вже точно.