"Гойдалка" - Мирослав Логійко

"Гойдалка" - Мирослав Логійко

При Кучмі путін почав конфлікт на Тузлі, який міг перерости у справжню війну, та втрату Криму. Рейтингу в Кучми тоді вже не було, після вбивства журналіста Гонгадзе, після плівок Мельниченка, після акцій "Україна без Кучми", майже на усіх посадах російські кроти, а голова адміністрації Кучми взагалі Медведчук (на тій самій посаді, що зараз Єрмак). Путін міг вимагати все, що захоче.

А хотів він Крим та Януковича президентом України.

Фабрикування виборів Кучмою на користь путінського януковича викликали Майдан.

Після Майдану Кучму змінив Ющенко. Замість втрати території України, Ющенко втрачав свій рейтинг, а Україна отримала мир та найбільший економічний ріст. Віддав владу чесними виборами.

Путін привів свого януковича. Янукович три роки готував Україну для вторгнення путіна, призначив майже на усі посади російських кротів. Януковичу вдалось влаштувати Майдан, і віддати путіну Крим та схід України.

Влітку 7 червня 2014 президентом України стає Порошенко, який відвойовує десятки міст та населених пунктів сходу України, а після вводу путіним регулярних військ РФ на територію України, зупиняє його Мінськими угодами, і чотири роки водячи ними путіна за ніс, створює заново ЗСУ, будує зброю та ракети, проводить найбільшу кількість реформ, закон та квоти українській мові, створює українську церкву, та забезпечує економічне зростання України після падіння в 2014-му році до довоєнного рівня.

Порошенко втрачає свій рейтинг замість територій України. Віддав владу чесними виборами.

Путін і українські олігархи привели до влади Зеленського.

Зеленський готував Україну до вторгнення путіна три роки, розміновуючи, зупиняючи закупівлю зброї, крадучи усі гроші (і з ковідного фонду, і з Децентралізації, та інші) на Великому Будівництві, та призначаючи російських кротів у своє оточення.

Зеленському не вдалось влаштувати Майдан.

Але замість втрати свого рейтингу віддає путіну південь України.

Ми тут...