"ГРЯДЕ БУРЯ" - Александр Гончаров

"ГРЯДЕ БУРЯ" - Александр Гончаров

Поки що українські ринки капіталу переживають найгірші часи, криптовалютний ринок на низькому старті і готовий показувати максимум можливостей. І для нього створено всі умови — президентські перегони у США, початок зниження ставки з боку Федрезерва, запуск «друкарського верстата», risk-on на ринку та інше.

Багато хто недооцінює той факт, що крипта ще не самостійний ринок, а лише частка величезної фінансової екосистеми, яка активно слідує за ринком США і залежить у тому числі від індексу долара. І це нормально, адже ринок почав формуватися лише 15 років тому і ще дуже молодий.

І зараз нам важливі не лише факт зниження ставки ФРС, а й очікування ринку.

Якщо ринок чекатиме зниження на 25 пунктів, а Федрезерв знизить ставку відразу на 50 пунктів, то це буде мега-позитив для ринку та потужне імпульсне зростання. Не виключаю, що Біткоїн на цьому тлі навіть оновить історичний максимум. Вже цієї осені можливий навіть БулРан (шалене зростання ринку), і США можуть стати за прогнозом Трампа «криптостолицею планети».

І не важливо, хто з кандидатів у Президенти США просуватиме крипту, важливо, що її просуватимуть. Крипторинку не має значення - Дональд Трамп або Камала Харріс, тому що в будь-якому випадку він зростатиме. Обидва кандидати популяризуватимуть криптоіндустрію після своєї перемоги. Трамп має свою власну монету TRUMP, яка за останній рік зросла на 8188%! У Камали Харріс теж свій коін KAMALA, і він лише за останній тиждень виріс на 21%! Виходить, що неважливо, хто переможе, нас з вами у будь-якому разі чекає бурхливе зростання на криптовалютному ринку.

Історія – вперта річ, і радикальні перетворення на світових фінансових ринках вже не зупинити. Залишаться найсильніші: тільки ті, хто вміє захищати свій капітал, інвестує саме в надійні активи з високим потенціалом зростання (навіть за умов війни).