"ГУД БАЙ РОТТЕРДАМ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ГУД БАЙ РОТТЕРДАМ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Справа "Роттердам+" розсипається на наших очах, незалежно від бурних істерик Шабуніна та його банди. Прокурор САП Віталій Пономаренко вчора заявив, що передавати справу до суду він не може, бо в справі по-перше, не встановлені розміри збитків, а по-друге, незрозуміло кому ті збитки завдані. А строк досудового розслідування збігає завтра або післязавтра. Іншими словами - фсьо.
Слова Пономаренка підтвердив все ще, незавжаючи ні на що, директор НАБУ Артем Ситник. Справа зупинена. Вимоги НАБУ змінити прокурорів по справі (певно - на менш принципових) лишаються без відповіді - міняти прокурорів відмовляється генпрокурор Венедиктова.
І це, зважте, в умовах коли справи проти Порошенка ДБР, ГПУ та СБУ штампують як стахановці на конвеєрі. В той час коли капаються навіть в деталях купівлі родиною Порошенків картин - чорти зна коли. В той час коли Венедиктовій поставлена категорична задача знайти на Порошенка бодай щось.
А тут - центральний і найбільш гучний скандал часів п'ятого президента! На тезі "Порошенко вас пограбував Роттердамом" Зеленський в'їхав у президенти. На тій самій тезі нардеп Герус (не проти ночі буде згаданий) опинився на своєму нинішньому, дуже смачному місці. А згадайте скільки різнокаліберних активістів годувалися з роттердамських побрехеньок? Згадайте, ще й досі Роттердамом Петру Порошенко дорікає кожна провладна чи ватна наволоч.
Та чого там? Шабунін і його банда досі розриваються на британський прапор, силячись довести, ніби "Роттердам+" був злочинною схемою. Зрозуміло чому. Бо якщо злочином "Роттердам+" не був і шкоди Україні не робив - виходить так, що Шабунін про Порошенка і його команду просто брехав. І продовжує брехати далі.
До речі, висловлю Шабуніну співчуття через суд програний ним сьогодні Портнову. Як на мене - дорікати Шабунін мусить тільки собі. В часи Порошенка Портнов до України носа не сунув - і саме Шабунін зробив все від нього залежне, аби ця ситуація змінилася. Програні ним суди - наслідок.
А "Роттердам+"... Щось мені підказує, що згодом в Україні з'явиться мем на кшталт "стушкуватися". "Зароттердамити" - означатиме "оббрехати на пустому місці без жодних доказів з метою здобути владу".