"ХІД МЕНШОСТІ" - Віталій Гайдукевич

"ХІД МЕНШОСТІ" - Віталій Гайдукевич

А у уряду закінчилися гроші. Упс… Хто б міг подумати. Усі виплати до кінця року зупинено. Команда молодих самокатчиків за пів року протринькала все, що їм залишили «бариги», побавилася із внутрішніми запозиченнями, штучним утримуванням курсу і… прогнозовано сіла в калюжу. Власне - #а_ми_говорили

Тут би в пору увімкнути мстиве «г-г-г, бачили очі, що купували», «грєшно смєяцца над убогімі» і т.д. , але ніяких слів ці люди не почують. Можливо клему замкне, коли відчують наслідки свого вибору на власній же кишені? Теж не факт, людям не властиво визнавати прорахунки, які грунтуються на глупстві. Тут цікавіше, як воно Білим Пальто? Ніде не муляє? А на якому етапі почне муляти?

Але найбільшої уваги зараз потребує «агресивна меншість». Вони прогнозували перебіг подій, їх не тішить роль Капітана Очевидність, вони борються зі своїм внутрішнім «та гори воно все ясним полум’ям». Саме їм, якшо шо, розгрібати наслідки. Вони – останній український ВОП. Їх опущені руки – капець країні. Чому? Бо вони є робочими прототипами тих самих Відповідальних Громадян, на яких тримаються нації. Вони на собі перевірили - Freedom is not free.

Звісно, вони теж не ідеальні, емоційні, схильні до «пересваритися між своїми»… українці, словом. Але тільки їх впертість, хист, терпіння, харизма, мужність, цілеспрямованість може гарантувати, що ЗАВТРА України має шанс.

Чи Ви серед цих людей? Перевірити просто. Прочитайте наступний абзац:
«…Я не можу запропонувати нічого, крім крові, тяжкої праці, сліз і поту. На нас чекає суворе випробування. Перед нами багато довгих місяців боротьби і страждань. Ви спитаєте, яка наша політика? Я відповім: вести війну на морі, суші і в повітрі, із усією нашою міццю і усією тією силою, яку Бог може дарувати нам; вести війну проти потворної тиранії, рівній якій ніколи не було в темному і скорботному переліку людських злодіянь… Така наша політика. Ви спитаєте, яка наша ціль? Я можу відповісти одним словом – перемога. Перемога за будь-яку ціну, перемога не зважаючи на будь-які жахи; перемога, не залежно від того, яким тривалим і тернистим може виявитися шлях до неї; без перемоги ми не виживемо…»

Ви підпишетеся під цими словами? Тоді оберіть ту партію, яка відповідає Вашим Принципам і Цінностям і починайте лупати цю скалу. Правоцентристи, ліберали, республіканці? Усі вони потребуватимуть Вас все більше і більше.

Проблеми спонукають розумних людей діяти, а глупих штовхають у депресію. #Res_Publica кличе до лав україноцентричних, вмотивованих, ідейних і компетентних.

Самокат і вєлік можна лишити вдома.

*


картинка таланту і руки Олексія Андрющенка

Віталій Гайдукевич