Хамствохуцпа поца кватального з під банкової

Хамствохуцпа поца кватального з під банкової

Олег Барна, якого ця рашопотвора порівняла із орком, загинув в бою, захищаючи Україну! Питання до кугутів, а що для України зробило оце пєтроводрантя?

Фейкомет і ЗЕпропагандист Владімір Пєтров заявив, що не буде вибачатись перед живими та загиблими захисниками України і всіх виє@е(відео в першому коменті).

Хамствохуцпа поца кватального з під банкової.

Досі більшість тих, які обрали мир в очах путіна, домовитися по середині, хоть поржать і хуже нє будєт, термос і какая разніца..., ніяк не можуть стати людьми війни України за незалежність.

Досі у нас дві України : одна воює, волонтерить, страждає, хоронить своїх воїнів, а іншій "какая разница" вона стомилась від війни і паскудить тих хто боронить країну.

Шляк трафляє , дивлячись на тваринну кугутячу блаЗЕньську ненависть до Порошенка (який вже 4 роки не президент і навіть теоретично не може люрити їм в майтки) виражену навіть в хейті його волонтерської діяльності на благо армії і України.

Все це соцмережеве обличчя преЗЕдента.... так би мовити, світоглядний екстракт подолякоблохєрів... чергове лайно, що намагається позиціонувати себе, як лідер суспільних думок, як тарган на смітнику, він же "Люмпен", він же "М’ясо", як назвав його Рабінович.

Р.S. 29 листопада 2018 р. у справі про домагання до студентки КПІ Наталії Бурейко правоохоронці затримали "політтехнолога" Володимира Петрова і блогера Олександра Барабошка (він же Крус Крус).

Петрова взяли під домашній арешт. Барабошка заарештували із заставою у 3 млн грн.

Зіновій Бібрецький