"Характерна деталь" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Характерна деталь" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Коли поліція вломилася до молодих виродків що на камеру знущалися з дівчат, захищати їх прибіг... Артем Захаров. Колишній адвокат Ріната Кузьміна. Як стверджують, йому теж видали повістку до військкомату. Захаров стверджує що сам в сексуальних оргіях участі не брав, він лише адвокат підозрюваних.

Мені дуже цікаво. Я не бідна людина. Але не певен, що мені по кишені викликати собі для захисту адвоката аж такого рівня. А тут група шмаркачів без якихось багатих родичів, дозволяє собі престижного адвоката, та ще й просторікує чи не дати їм півмільйона на ЗСУ? Звідки в них такі кошти? Агов, розкажіть на якому бізнесі собі можна аж так швидко розбагатіти, аби дозводити собі аж такі витрати?

Чи хлопчикам підкинули немалі гроші як раз для створення хайпу у ЗМІ? Навіщо? Відповідь, це один зі способів знецінення іміджу України у світі. На Заході зараз тема приниження жінок і втручання в їхнє приватне життя (сексуальне, у першу чергу), вкрай болюча. І тут у центрі Києва стається саме це. Європа була шокована сексуальним насиллям щодо українок з боку окупантів. А тут виявляється що українці й самі принижують дівчат.

Зверніть увагу ще й на те, як зухвало поводиться організатор тих вечірок. Він явно провокує небайдужих громадян на насилля щодо себе. Знову таки, для наступного хайпу, аби західні ЗМІ продемонстрували українців які волають: "Так їм і треба!" Тобто, виправдовують самосуд.

Простіше кажучи, все це - типова ІПСО.

Який висновок? Очевидний. Працювати мусить закон. У всіх його проявах. В т ч по закону громадянам можуть видати повістки.

Ні, я не буду з цього приводу обурюватися. Закон не порушений, значить проблем нема. Просто раджу учасникам принижень дівчат уже зараз морально налаштовуватися на виношення смердючого сміття з кухні, миття підлог, чистку сортирів і марш-пробіжки під повною викладкою. І далеко не тільки. В армії сержанти суворі. І в армії слуг нема. Наряди, навчання і ПХД - це для всіх. Від цього Артем Захаров точно не врятує.