Харків готовий розпочати опалювальний сезон на 100%

Харків готовий розпочати опалювальний сезон на 100%

Подача тепла в житлові будинки міста Харкова почнеться вже наступного тижня.

Про це повідомили сьогодні, 6 жовтня, на засіданні міського штабу з підготовки до опалювального сезону, передають "Спектр новости" з посиланням на city.kharkov.ua.

Як зазначив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, все житлово-комунальне господарство Харкова готове до роботи в осінньо-зимовий період на 100%.

«За дорученням міського голови Геннадія Кернеса цього тижня у нас почнеться опалення дитячих садків і шкіл. За прогнозами, буквально з завтрашнього дня нічна температура в місті вже становитиме всього 2 градуси тепла, денна - плюс 8, і тенденція до зниження збережеться. З огляду на це, було прийнято рішення про подачу тепла на об'єкти освіти і, відповідно, будемо включати і всі лікарні», - зазначив Ігор Терехов.

Як повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко, всі навчальні заклади міста (417 комунальних і 27 приватних) на сьогоднішній день готові прийняти тепло. Системи теплопостачання до зими підготовлені, проблем немає. Крім того, у навчальних установах, де було необхідно, замінили 21 теплолічильник. Таким чином, установи сфери освіти міста до початку опалювального сезону готові.