Харків...Про завали з "зубів дракона" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Харків...Про завали з "зубів дракона" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

А пригадуєте як реготали зелені пропагандисти разом з їхньою ЗЕботвою, коли депутати ЄвроСолідарності з'їздили на кордон і показали як реально виглядали там оборонні споруди?

Регіт був гучний. А потім прийшли вороги і з кожної праски полилося, що укріплень на Харківщині не було, а те що було - халтура, а не укріплення. Щойно депутати ЄвроСолідарності знову з'їздили на Харківщину - на іншу ділянку, там де зараз боїв нема.

І от помилуйтеся що вони там побачили. Вражає?

Я бачив як виглядають нині укріплення зведені у 2014 році (оті самі які "не побудував" Порошенко) - вони виглядають реально краще. Про завали з "зубів дракона" (не вперше таке) я вже просто мовчу.

Ні, я ремствувати не буду. Я с кажу що буде далі. Зараз якась істота назве мене "російським ІПСО". Потім десь знову буде прорив - і знову хлопці загинуть тому що є різниця між траншеєю виритою зазделегідь і окопчиком створеним лопаткою по ходу справи. Тоді набіжить натовп "експертів" які розкажуть що не все так однозначно і взагалі укріплення є, а хто пише протилежне - запроданець Москви.

А ЗСУ зачепиться за забудову населених пунктів, як у Вовчанську, а раніше - як у лютому 2022 р. Отак і зупинятимемо окупантів.

Ні, а чого? В країні де через п'ять років ЗЕвлади 19% населення заявляє що побільшало демократії, а 17% - що покращилася екнономічна ситуація, з населенням можна не церемонитися.