"Харків впродовж доби кілька раз обстрілювали ракетами" - Роман Донік

"Харків впродовж доби кілька раз обстрілювали ракетами" - Роман Донік

Чи то калібри, чи то іскандери. Чи то і тим і іншим. Вночі ще не зрозуміло що було. Їх хєр розбереш. Кілька десятків раз обстрілювали РСЗО та ствольною артилерією. Ракетами вдарили по центру міста, по архітектурним пам'яткам. Там старий фонд і ніяких інфраструктурних об'єктів. Чисто мірняк. Дистильований.

Я це до чого. Ті хто виходить на окружну в складі артгруп не дивляться телевізор. Ті хто натискає на кнопки пуск іскандерів та калібрів теж не дивляться. І ті хто вносить координати також не дивляться. І навіть ті хто приймає рішення по знищенню житлових кварталів, ті теж не дивляться. Вони зараз вбивають Українців. Вони зараз намагаються окупувати і знищити нашу державу.мВони роблять те, до чого їх готували всі ці роки.

Бо вони всі дивилися телевізор в росії всі 8 років. І багато хто з них впевнений в своїй правоті. Бо їм телевізор і всякі дівчулі розповідали 8 років про те як нас треба вбивати щоб захистити росію.

Розумієте? Те що зараз відбувається в росії, це не розкаяття та не усвідомлення своєї вини. То є спроби зняти з себе відповідальність та якось на майбутнє заробити скащуху.

Але це до сраки. Бо зараз не впливає на війну. На вбивства Українців.

Це як 8 років ґвалтувати та вбивати дітей, а потім піти до сповіді та свічку поставити.

Якщо вам хочеться підтримати "празрєвших рускіх", робіть це мовчки. Бо бля ми тут знервовані. Бо ми теж всі 8 років знаємо що вони лили в голови свойому населенню.

І ще, буквально пару слів. Вчора старий центр Харкова був обстріляний бетонобійними снарядами. Це артилерійський снаряд спеціального призначення, призначений для руйнування довготривалих споруд із залізобетону, та укріплень з цегли і таке інше. По цивільним лупили.