Харків'янин вбив сварливу дружину струмом

Харків'янин вбив сварливу дружину струмом

Електричне ліжко для власної дружини. У Харкові пенсіонер вбив свою половинку струмом, поки вона спала. Жінка докоряла чоловікові за те, що став старим та хворим і занадто багато грошей йде на ліки. Провину свою пенсіонер визнав. Хоча, за словами правоохоронців, спосіб вбивства можна було б видати як нещасний випадок.

Подружжя пенсіонерів мешкало у звичайній багатоповерхівці. Сусіди дивилися на стареньких як на взірець. Їй - шістдесят чотири, йому - сімдесят два. Усе життя разом. Виховали доньку, бавилися з онуками. У те, що турботливий господар вбив кохання всього свого життя - сусіди не можуть повірити.

Міцний союз дав тріщину, коли чоловік переніс кілька інсультів. Пенсіонеру було тяжко ходити, не вистачало грошей на дорогі ліки. Подружжя почало сваритися.

Жінка жаліла грошей на ліки й дорікала чоловіку, що не таким уявляла свою старість. Змучений хворобами і сварками, господар не витримав і вирішив стратити дружину!

Чоловік зізнався в убивстві коханої. Зважаючи на це та погане здоров'я підозрюваного, на час слідства старенького вирішили не заарештовувати.