HELGI`s NEWs - 03.03.2021

HELGI`s NEWs - 03.03.2021

SHARP`s REVIEW - 03.03.2021 (сарказм - останній притулок оптиміста)

1. Держдеп заявив, що США через ситуацію з Навальним припиняють співробітництво з РФ у цілій низці сфер. Лавров відповів на це, що Кремль однозначно відповість на санкції своїми.

▪️ Вважаю Навального таким же антиукраїнським імперцем, як і Путіна, але за те, що він зробив свій внесок у приниження Ерєфії, пропоную встановити глиняний бюст у селі під Києвом, де проживають його родичі.

Що стосується "відповіді" Москви, то західні санкції не були б настільки нищівними для Росії, якби вона не запроваджувала у відповідь свої. Прикро тільки, що Байден тепер не зможе відпочити у Сизрані чи Воркуті. Але переживе.

2. Зеленський прищепився від COVID-19 вакциною Oxford/Astrazeneca на передовій.

▪️ Хочу уточнити: нібито, вакциною і нібито, на передовій.

З урахуванням того, скільки бреше ця влада, черговий відосік від команди Мендель хай кожен сприймає у міру своєї довіри до гумору 95 кварталу.

3. У Раді встановили сенсорну кнопку - її роботу продемонстрував журналістам голова ВР Дмитро Разумков.

▪️ Ця кнопка давно вже була встановлена - просто нею не користувались. А реанімував її Разумков у власних цілях - щоб досадити моностаду і персонально Зеленському, у яких все частіше не вистачає голосів для результативного голосування.

Наразі ж Разумков, Гройсман та Кличко ведуть діалог про створення спільного політпроекту - от спікер і підточує монобільшість зсередини.

4. "ЄС" та "Голос" вимагають створити ТСК у справі "вагнерівців".

▪️ Люся Арестович договорився до того, що це Порошенко "злив" інформацію по "вагнерівцям", хоча до цього стверджував, що такої операції не було взагалі.

Зелені як чорта бояться правди, а тому треба й наділі бити їх у слабке місце - це як кіл забивати у всяку нечисть. А Люся... Люся - акторка, який текст їй дадуть озвучувати, такий й белькоче.

5. "Слуга народу" вирішила створити "Зе!Молодіжку".

▪️ Вже були "молоді регіони" - спитайте у Разумкова. Так і уявляю, як Мендель пов`язує дітям зелені краватки, а Богдан Яременко (анал-табу) проводить з ними уроки моралі. Тьфу...

6. Аваков не бачить підстав для санкцій проти Порошенка.

▪️ Це він соломку для себе стелить. Коли зміниться влада, Аваков (хоч він і ангел) відповідатиме багато за що - але головне, за своїх тітушок та тримання під вартою Ріффа, Кузьменко та інших патріотів. А Порошенко не злопам'ятний. Просто злий, і пам`ять у нього чудова.

7. Шарія внесено до бази розшуку МВС

▪️ Парадокс. Зеленський, який оточив себе єрмаками, татаровими, бужанськими, венедіктовими та подоляками, робить вигляд, що переслідує їх єдинокровного брата Шарія. Це гра така?

8. У ЦАР розбився вертоліт з російськими найманцями.

▪️ Як добре починається день - один військовий загін на гелікоптері вже ніколи не прилетить в Україну "асвабаждать русскоязичних". Амінь.

9. І на завершення анекдот- замальовка з гірськолижного спортивного комплексу в Протасовому яру міста Києва:

Жінка середнього віку котиться з гори на сноуборді - падає, перекидається, проїжджає особою через замет і врізається лобом в кущі.

Постає, обтрушується і бурмоче:

- Сцуко ... все одно краще, ніж на роботі!

Радійте останньому снігу, бо весна неминуча.

SHARP`s