HELGI`s NEWs - 05.03.2021

HELGI`s NEWs - 05.03.2021

SHARP`s REVIEW - 05.03.2021: (сарказм - останній притулок оптиміста)
1. Кравчук: "Україна має стати членом НАТО, щоб захистити свою можливість будувати незалежну державу."
ОК, а тепер інші висловлювання від представників влади:
Зеленський: "Чи треба нам у НАТО? Я ніколи не ходжу в гості, якщо мене не кличуть."
Верещук: "Ми не хочемо вступати в НАТО - це стане конфліктогеном із Росією. Нам потрібна "фінська модель."
Тому не вірю. Сьогодні вони кажуть одне, завтра інше. Зелена влада не має плану дій, вона страшна своєю імпровізацією.

2. Мендель заявила, що Зеленський "прагне покласти край епосі українських олігархів".
Медійне творіння найбільш одіозного українського олігарха хоче знищити олігархів - вже смішно. Буратіно проти папи Карло. Піаніст проти піаніно. Кломойський проти Г+Г.
Тільки нехай пам`ятають: коли гра закінчується, король і пішак падають в одну і ту ж коробку.

3. Шмигаль: "Бачимо початок третьої хвилі пандемії. Потрібно ухвалювати жорсткі рішення, а не жити в ілюзіях."
Невже закриють Буковель? Але ж там Ігор Валерійович свою статки примножує! Тому знов закриють всіх інших. Офіс простих рішень.

4. ОПУ готує нові фейки проти Порошенка, - заява "ЄС".
І так зрозуміло, що ідеєю-фікс та пубертатним комплексом Зеленського є Порошенко. Але в мене для вас і гарна новина: днями в Україну прибуває слідча група ФБР, яка має на меті допитати Кломойського і його оточення у справі про відмивання грошей в Штатах. Завдання - домогтися екстрадиції олігарха. Американці будуть консультуватися з Інтерполом і українськими правоохоронцями щодо такої можливості. А ще й розслідування Bellingcat по "вагнерівцям" на підході. Тому Зе намагається перевести стрілки. Проте, марно - скоро чиїсь скрипучі фаберже заскриплять у надійних лещатах.
А тепер до гарних новин:

5. Туреччина заявила, що підтримає Київ своїми кораблями у разі військового конфлікту з Росією у Чорному морі.
Дуже важлива заява, яка пройшла повз увагу преси. Анкара перетворилася з партнера Москви в ймовірного противника. Не скажу, що Туреччина стала дуже проукраїнською - російсько-турецькі протиріччя лежать зовсім в іншій площині, але мистецтво можливого якраз полягає у тому, щоб зробити другом ворога свого ворога.

6. 40 сенаторів закликають Байдена запровадити нові санкції проти "Північного потоку-2", а саме будівництво у водах Данії затягується до осені.
Не буде ніякого "потоку". А якщо буде, то не запрацює - ставлю десять до одного. А те, що ніхто не скаржиться, ще не свідчить про гарну якість парашутів.

7. Розпил на 7 мільярдів у РФ: секретні радіостанції для Міноборони виявилися китайською підробкою.
Замість власного виробництва радіостанцій «Азарт-П1», які декларувалися як російська розробка, створена виключно на вітчизняній елементній базі, військові закупили готові системи в Китаї, заощадивши і потім викравши 6,7 млрд рублів.
От так вся оборонна міць Москви з її "неперевершеною" зброєю. Яка або падає, або не летить, або китайська підробка.

8. Виступав російською: "ЄС" вигнала з фракції депутата Харківської облради.
ЄС і Порошенко дали добрий приклад для інших партій. Тільки не гоніть Шарпа, якщо він інколи переходить на російську - приватній особі на приватному пабліку це дозволяється. Але не часто і тільки у серцях чи поганому настрої.)

. У кожної роботи є як мінімум три плюса: п'ятниця, зарплата і відпустка. Сьогодні, як мінімум, п`ятниця. Але коли у клубі анонімних алкоголіків запитують "які плани на п'ятницю", всі плачуть. Пам`ятайте про це та бережіть себе. Шануймося!)