HELGI`s NEWs - 14.07.2020

HELGI`s NEWs - 14.07.2020

SHARP`s REVIEW - 14.07.2020: (сарказм - останній притулок оптиміста)

1. На фронті троє загиблих українців. Під час режиму "тиші". Серед них військовий медик, який при евакуації пораненого був у білому шоломі з червоним хрестом.

Ті, хто вірив, що Порошенко "наживається на війні" та пускав слюни, коли коли малоросійський комік казав, що "просто перестане стріляти" - саме ви вбили цих хлопців. Ви їх кати. Чому скорочуються ВСУ? Куди йдуть зекономлені кошти? Чому Зеленський наживається на війні? Незабаром ці питання перестануть бути риторичними.

2. Сьогодні "слуги" виносять на розгляд Ради закон Бужанського про мову, але Разумков каже, що цей розгляд можуть перенести.

Треба виносити не закон, а Бужанського та йому подібних. Як же ці гніди бояться української мови - вона на них діє як чорт на ладана. Але слід пам`ятати: Україна закінчується там, де закінчується мова - тому зустрічаємось під ВР. Хай навіть ці манкурти перенесуть розгляд - людей менше не стане.

3. Зеленський опублікував відео поїздок Україною.

Дурне поїхало в турне і знало відосік. Можна вивести себе з 95-го кварталу, але 95-й квартал з себе - ніколи!

"Жив-був крихітка Цахес, наділений чарівним даром привертати до себе людей. Всі захоплювалися витонченістю і спритністю карлика, не помічаючи все його потворність і злість. Всі чужі заслуги приписувалися йому, всі його вади - іншим, і лише деякі бачили правду..."
© Гофман, "Крихітка Цахес", 1819 рік.

4. Рожкова: Не може бути, щоб була висока інфляція і низькі ставки.

Кому вона розповідає? У Зе в голові туман, а лекцій на тему макроекономіки в трускавецькому Гарварді не було. Вивчили тільки, що у тюль ВР шмаркатись не можна - диплом на руках!

5. ДТЕК Ахметова буде поставляти вугілля на "Центренерго" за ціною "Роттердам +".

Уявляєте, в якій дупі знаходиться енергоринок, якщо навіть "слуги" зрозуміли, що треба треба повертати ненависну їм формули "Роттердам +" і визнавати, що Порошенко робив все правильно. Може не різати собі хвоста частинами, а одразу повернути ненависного Порошенка?)

6. ЗМІ опублікували "темники" СН, в партії говорять, що це "аналітика".

Угу, анал-ітика... Слуги настільки тупі, що їм потрібно говорити або по написаному або взагалі мовчати. Вже і так багато наговорили - і про корабельну сосну, і про дітей низької якості, і про собак на продажу.

- Мамо, а що таке ї&ать-колотить?
- Боже, донечко, де ти це почула ?!
- Ніде не чула. Просто дивлюся навколо і саме це на думку спадає.

7. Дуда залишається на другий термін.

Дуда - це свого роду польський Трамп. І виграв він завдяки сільській та консервативній частини поляків. Якщо при владі у США залишиться той самий Трамп, американсько-польські відносини продовжать бути чудовими. При демократах я цього не гарантую. Плюс для України у тому, що Дуда до мозоку кісток русофоб, але проблеми "історичної пам`яті" між Києвом та Варшавою залишаться на порядку денному.

8. Між військовими Вірменії та Азербайджану тривають бої.

Наслідок геополітичного злочину Москви, який створив цей конфлікт і вже 30 років підтримує у такому стані. Бо імперський фашизм не може жити без війни. Мета Кремля: перетворити Донбас на перманентний Карабах. Не на Придністров`я, а саме на Карабах. Вихід один - рушити імперію.

9. Трубопровід "Газпрому" до Туреччини простоює другий місяць через відсутність попиту, - Reuters.

Один з елементів руйнації імперії. Туреччина, Польща, Україна газ у Газпрому вже не беруть, Сила Сибіру на ремонті, а ціна в ЄС нижче собівартості, Газпром програє все арбітражні суди і виплачує по ним борги. Всі будують термінали, а Штати готові їх заливати по горловину. А пам'ятаєте, як Міллер пропонував Україні газ по $500? Здувся бобік.

10. На сьогодні все. І годі бідкатися. У нас не тільки крихітка Цахіс. Як казала Ліна Костенко: "А ви думали, що Україна так просто? Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Ми унікальна нація. У нас хліборобів морили голодом. Режисери ставили спектаклі у концтаборах. Поетів закопували у вічну мерзлоту..." Вижили. Виживемо й зараз. Так що підібрали шмарклі та вперед. Раночку, Українці!

Helgi Sharp