HELGI`s NEWs - 31.01.2020

HELGI`s NEWs - 31.01.2020

SHARP`s REVIEW - 31.01.2020:
(сарказм - последнее пристанище оптимиста)

1. ПАРЄ офіційно визнала Росію стороною "мінських домовленостей".
NB- Свої грошенята Росія вже заплатила, а тому євродепутати згадали нарешті про моральні принципи. І попри те, що Москві ці "визнання" до одного місця, не можна не визнати, що не все ще куплено Москвою. Льоша Гончаренко, пали їм дупи й надалі!

2. Помпео прибув до Києва, а Білий дім заявив, що не скорочуватиме військову допомогу Україні у 2021 році.
NB- Для того, щоб зберегти прихильність Вашингтону на фініші передвиборчої компанії, українському істеблішменту цього року треба пробігти серед крапельок дощу. Але коли цей істеблішмент символізують такі постаті, як Юзік та Сивоха, дуже сумніваюсь, що Київ вийде сухим з води.

3. Бородянський: законопроект про дезінформацію відправлений на доопрацювання. А ще цей міністр заявив, що у буцегарню за брехню саджати за не будуть - обмежаться виправними роботами.
NB- Хай приймають цей закон! Дуже хочу подивитись, як через рік-другий Мосійчук замішуватиме бетонний розчин, а Мендель кидатиме його лопатою на візок Дубінському. Чи вони думають, що брехатимуть вічно?

4. Гримчака звільнено з-під варти.
NB- Так й кортить сказати: "Прийде весна, саджати будемо." Тих, хто сфабрикував справу Шеремета; тих, хто без доказів кидає людей у буцегарню; тих, хто виконує забаганки портнова; тих, хто повертає до влади чиновників Януковича. Закон бумерангу, зелені, ніхто не скасовував.

5. В Україні вимкнули низку супутникових комерційних каналів.
NB- Хто ж так діє під час війни - адже святе місце порожнім не буває, і вже завтра «русскій мір» через безкоштовне телебачення навідається не тільки в анексований Крим та окупований Донбас, а й на материкову Україну. Вибачте, але все в них робиться через дупу.

6. Захарова у черговий раз закликала дати в Україні рівні можливості для української та російської мов.
NB- Відповім не своїми словами, і якщо знаєте автора - підкажіть: "Я за рівність стартових можливостей для російської та української мов. Але для цього доведеться заборонити російську на 300 років, її носіїв морити голодом, а популяризаторів ізолювати в концтаборах." Нічого й додати.

7. У Національному банку очікують, що економіка України у 2021 році зросте на 4%, а у 2020 році — на 3,5%. Інфляція цього року не перевищить 5%.
NB- От слова не скажу проти, якщо вдасться досягнути таких показників. Але візьміть до уваги, що економіка має інерційний характер розвитку і наразі лише "знімає пінку" з тієї основи (14 кварталів неухильного зростання), яка була закладена "барижною" владою.

8. Грета Тунберг вирішила зробити своє ім'я товарним знаком.
NB- Хтось сумнівався? Типовий комерційний "антиглобалістський" проект, фішками якого стали пубертатний вік головного протагоніста і його "важкі психічні травми" у дитинстві. Ох, люди, чому ж ви такі наївні?

9. Вчені анонсують рекордно спекотне п'ятиріччя з багатьма природними аномаліями.
NB- Роки "правління" Зеленського? Ні-ні, то випадковий збіг!)

10. На закінчення перші строки вірша поетеси Анастасії Дмитрук, у якої сьогодні День народження:

Никогда мы не будем братьями
ни по родине, ни по матери.
Духа нет у вас быть свободными –
нам не стать с вами даже сводными.

Золоті слова. Вдалої п`ятниці, бандерівці - все буде добре!

Helgi Sharp