"Хлопскі думки лейтенанта" - Олексій Петров

"Хлопскі думки лейтенанта" - Олексій Петров

Громадяни України поділились на два табори, святкуючих перемогу і кінець епохи бідності (вже майже тиждень ми усі шалено багатіємо), та тих, хто розуміє до яких фатальних наслідків може призвести президент, який живе лише своїм шоу. Доки в повітрі продовжують літати тони інформаційного лайна, кремль завдав ще одного удару. І як військовий, я чудово розумію такі їх дії. Чого би не скористатися нагодою, та не зміцнити свої позиції одночасно послабивши наші? Очільник московітів розмірковує над тим, щоби спростити видачу московітських паспортів усім бажаючим громадянам України. Розтлумачити до чого це може призвести, чи вже не треба?

Що треба зробити, на мій хлопський розум (як каже Микола Вересень)?
- негайно розпочати процедуру введення візового режиму з росією,
- терміново розробити та прийняти усі необхідні закони, які забороняють подвійне громадянство. (Отримав паспорт росії, доведи прикордонній службі мету своеї присутності на території Украіни).
- припинити будь яке пасажирське сполучення між Україною та росією.
- максимально посилити міграційний контроль.

Це так, хлопскі думки лейтенанта. І ще, дуже важлива річ! В той час, коли новообраний шостий президент займається хто значим, а кремль під шум хвилі гне свою лінію, будь які розмови про достроковий розпуск Верховної Ради, особисто я вважаю неприпустимим. Так, я часто критикував наших депутатів за їх незрозумілі дії та іноді повну інфантильність. Але зараз ми не в змозі дозволити собі хоча би один день безвладдя. Кожен громадянин України повинен бути готовий до захисту державних інституцій!

Працюйте курви…

Олексій Петров