"ХМАРОЧОСОВЛАСНИК" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ХМАРОЧОСОВЛАСНИК" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Американська "Pittsburgh Post-Gazette" повідомила, що олігарх Коломойський - найбільший власник нерухомості у одному з найвідоміших промислових і безнесових центрів США Клівлелнд, штат Огайо. Персональна українська мрія Коломойського здійснилася! Уявіть: "Їдеш оце Клівлендом, бачиш хмарочос, питаєш "Чий?" Коломойського! А бачиш другий..."

Конкретно фірма Optima Ventures Коломойського є власником бізнес-центру на 55 Public Square ($12,9 мільйонів), One Cleveland Center ($36 мільйонів), Хантінгтон-білдінг ($18,5 мільйонів), тощо й тощо. Разом - біля 260 тис. кв. м. комерційної нерухомості.

Якщо хтось незрозумів, куплено все це на гроші вкладників банку "Приват" у той самий час коли "Коломойський рятував Україну", як волають нам "плюси" Коломойського і куплена за гроші Коломойського БОТва, в т ч - зелена. Все це сузір'я хмарочосів профінансували українці, що занесли гроші в банк "Приват". І клали б всі вони зуби на полицю, якби Порошенко з Гонтаревою банк "Приват" вчасно не націоналізували. За що врятовані вкладники їм "віддячили". Не додумайся Коломойський вкрасти гроші рефінансу США, ще невідомо чи дізналися б ми про все це?

Знаєте, я не перестаю дивуватися людській скнарості. Це ж треба було додуматися гроші американських платників податків вбухати в американську ж нерухомість?! А ще, треба було додуматися взагалі мати якісь оборудки в США після прикладу Лазаренка?!

Ну, нічого, ФБР свою роботу ще ніколи погано не робило, а суд у США це вам не Печерський суд Києва.

І так. Я вже навіть знаю, про чиї офшори та нерухомість американська преса повідомить невдовзі. Лише зачекаємо. Ой, не треба було тому шоумену ворогувати з політиками, у яких в друзях і конгресмени, і президенти!