"Хочу дещо сказати з приводу аудиту допомоги Україні" - Mason Lemberg

"Хочу дещо сказати з приводу аудиту допомоги Україні" - Mason Lemberg

Головне що я хотів сказати з приводу аудиту: це так не працює.

Так як багато хто мріє - не працює!

Не приїдуть ніякі американці і не посадять в тюрму тварин, які купляють золоті яйця для солдата.

А чого вони тоді приїхали? А тому що їхнє суспільство, підхопивши претензії американської опозиційної партії хоче щось почути з цього приводу і американська влада має якось на це реагувати.

То ж фантазії багатьох з приводу того, що зараз всіх злочинців в наручниках вивезуть в США, а ми заживьом, як і завжди, залишаться фантазіями і нічим не закінчаться. І цих людей, як завжди будуть кормити лайном, бо вони фантазували, але нічого не сталось.

Точно так само як дехто знаходив "вищі знаки" у відсутності рукостискання Джонсона з Єрмаком на 20-ти секундному обрізаному ролику. Точно так само як дехто фантазував про якісь розслідування ЦРУ чи ФБР з цього приводу, а потім їв лайно під час американського візиту.

І знову ж наголошую: це стається не тому що люди чисті і не злочинці, а тому що ця система працює інакше, а не так як ви собі думаєте. Дуже ймовірно, що після втрати влади почнуться і персональні претензії, але зараз це не можливо. США ніколи так не робили по відношенню до поточних очільників держав, навіть маючи справи з відвертими людоїдами.

І взагалі, я б просив не особливо спекулювати на темі аудиту. Аудит - не про вашу помсту комусь (навіть якщо вона справедлива), а про допомогу Україні.

І якщо захотіти, то аудитом можна похерити навіть найкращих людей і найкращі починання, тим паче в умовах війни. А доведіть, що ці ракети були відстріляні по ворогу, а не продані Південному Судану? Доведіть! А поки ви будете доводити, ми заморозимо вам допомогу!

І є цілком осяжні ризики використання такого методу йубком трампом, якщо той не дай Боже прийде до влади. І якщо так станеться, допомогу заблокують, ви впевнені, що ви будете тішитись і будете на стороні аудиторів? В цій ситуації немає хороших варіантів для патріота України, який переживає за Україну. То ж відпустіть цю ситуацію і не спекулюйте на ній. Бо це дійсно на руку ворогу.

Тому їхня справа приїхати, зробити свою справу, відзвітувати перед АМЕРИКАНСЬКИМ суспільством (а не перед вами) і поїхати.

А ваша справа: вирішувати свої внутрішні проблеми і розбиратись з своїми тваринами, а не фантазувати що хтось за вас вирішить ваші проблеми якимось аудитом.