"Хочу привітати сьогодні всіх з Великим Святом..." - Mason Lemberg

"Хочу привітати сьогодні всіх з Великим Святом..." - Mason Lemberg

15 травня, Володимир Олександрович вчергове переміг московський патріархат вигнавши їх з Лаври.

Саме сьогодні останній робочий день (вже закінчився) комісії по прийому майна Лаври.

Але, схоже, всі по свистку з Банкової про це забули і ніхто вже нічого нікому не передає і московські злочинні діди будуть і далі засідати в Українських святинях.

Цю ж версію доводять і умовні строки, якими відмазують цих злочинців, навіть тих, хто визнав свою вину (див. скрін).

Але є тут ще один момент.

Цей момент називається суспільство. Точніше, дічь. Така дічь як на скрінах.

Бо така дічь (її багато) намагається заперечити будь-яку незручну інформацію "патріотизмом" Володимира Ссанича, його боротьбою зі зрадниками, попами. Ця дічь підміняє реальність пропагандонськими вигадками і власними фантазіями, за якими в Лаврі з березня сидить Епіфаній, а з грудня минулого року ми вже в Криму.

А потім виходить, що в реальності до Криму тепер на 100 км більше ніж було до того як російська армія парадним маршем зайшла з Криму. І кожен кілометр до цього Криму, не кажучи вже про просування по ньому, - це сотні життів українців.

А потім виходить, що в Лаврі сидить не Епіфаній, а далі сидять московські чорти, яких відпускають з-під варти, навіть тоді коли вони зізналися в злочинах і садять під варту офіцерів з фальсифікованими звинуваченнями.

А в Раді коаліція "патріотів" і Бойком і Шуфричем.

Симулякр і бутафорія, сформована коаліцією зрадників, підтримувана боягузливими дурачками з пам'яттю 3 дні, яким час від часу кидають кістку "патріотизму" і надії, якою вони підміняють реальність. Бо не їм же гинути, в кінці кінців*

*вони так думають