"Хочу звернутися до чесних суддів" - Антон Швец

"Хочу звернутися до чесних суддів" - Антон Швец

Ігор Коломойський не тільки гарно відпочив разом з Володимиром Зеленським, а також і добре попрацював(може також разом і з Президентом). Звісно коли ми кажемо, що Коломойський попрацював, це ми кажемо у сенсі щось вкрав або від чогось відмазався.

На цих вихідних Коломойський придумав як відмазатися від Канцлерського суду штату Делавер за допомогою Верховного суду України.

Пам‘ятаєте про низку судових позовів, що їх подав Коломойський до українських госпсудів стосовно слухання у Канцлерському суді штату Делавер? Українські суди тоді повинні були виписати фактично довідку для Делаверу, що Коломойський чесна людина і грошей не крав та не виводив.

Українські корумповані суди повиносили рішення на користь Коломойського. Бо це ж госпсуд міста Києва з Вікою Джарти напєрєвєс, їм все пофіг. Але тут з‘явилася Демократична Сокира та почався гучний скандал. На засідання голови Верховного Госпсуду приходили навіть співробітники посольства Сполучених штатів, тих самих штатів, що перед тим ввели санкції по Коломойському. Справи Коломойського дотягнули до Верховного Господарчого суду, але з огляду на анонси протестів у грудні та мітинги Демсокири під судами (ще раз дякую всім хто прийшов, як бачите ми виграли майже три місяці часу)– організатори схематозу злякалися і передали справу з Вищого Господарського Суду до Великої Палати Верховного суду. Це топ, вище вже немає куди.

Але у цей час змінився голова Верховного Суду, і в Верховному були зайняти, бо мутили новий корупційних договорняк і новий голова Вкерховного збирав свою коаліцію. Тому два місяці Верховний Госпсуд до Великої Палати В ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ нічого не передавав. Бо було неможливо робити так аби справа потрапило до порішанного судді. Да і взагалі я так розумію вирішували фінансові питання з новою корупційною коаліцією у Верховному.

В чому замут?

Там є два шляхи. Перший. Коломойський може порішати у Великій палати загалом але це дорого по грошах(бо багато суддів і їх ще підібрати треба) та по обязах перед Офісом Президента. Тому Коломойський вирішив піти іншим шляхом. Як тільки новий голова Верховного Князева сформував коаліцію та перехопив всі важелі, Коломойський зміг порішати з Князєвим.

Під час новорічних свят коли всі судді у відпустках пройшов розпис справи. Після якого суддею-доповідачем по справі було призначено суддю Ткача Ігоря Васильовича.

Відомого чорта.

Суддя ткач має негативний висновок Громадської Ради Доброчесності. Тобто експерти, включно з міжнародними встановили, що суддя Ткач не відповідає критеріям професійної етики та доброчесності судді. Але він все одно в нас член Верховного Суду.

В судді Ткача багато нерухомості, автівок, вкладів у банках, походження яких він пояснити не зміг. Просто сказав що заробив, але де та як не сказав. Його дружина з 2012 по 2016 була у закордонних відпустках 22 рази, кєк. При цьому заробила за цей же час 500 тисяч гривень, тому допомогти йому не могла, бо вочевидь все витратила на відпустки та ще й зайняла.

До того ж суддя Ткач каже, що він з дружиною стосунків не підтримує.

Але навряд чи, бо його дружина була помічницею Ківалова. І навіть працювала разом з ним у ЦВК, коли його головою був Ківалов. А хто такий в українських судах Ківалов пояснювати вам не потрібно. Так ще дружина не задекларувала корпоративні права і багато чого іншого.

Але все і так зрозуміло. Справа потрапила до порішанного судді.

Підтвердженням цього є те, що розпис справи на суддю Ткача відбувся не з першого разу. Спочатку розподіл був 24 грудня, але було ще забагато чесних суддів у розподілі, тому його відмінили. А потім вже 28 грудня(під ялиночку) відбувся новий розподіл, коли всі судді вже були у відпустках. Але суддя Ткач прийшов на роботу і отримав бонус. Але все вийшло не зовсім красиво тому у відкритих даних відсутня інфа, чому інші судді були виключені з розподілу. Мабуть дуже зайняті.

Завданням судді Ткача, скоріш за все, буде відхилити розгляд справи у Великій палаті Верховного суду, бо Коломойському це складно. Скоріш за все справу повернуть назад у Верховний Госпсуд до знайомого Коломойського судді Львова. Ще й висновок гарний зроблять, щоб Львову було простіше.

Хочу звернутися до чесних суддів, які є у Верховному суді. Ця справа дуже важлива, бо це втручання у правосуддя США. Українськи суди передадуть у Канцлерський суд штату Делавер довідку, що у української суддівської системи нема претензій до Коломойського. Після цього буде реакція, бо це буде вже міжнародний скандал. Якщо з американським судом можна порішати за допомогою корупційного українського суду, то це вже проблема для Сполучених Штатів. Там такого не люблять.

Мовчання інших суддів Верховного та намагання не бачити корупцію Князєва та Ткача, призведуть до дискредитації всієї суддівської системи, і зокрема самого Верховного. І всіх його суддів. І сказати, що ви були у відпустці не вийде. Бо ви ж новини читаєте та цей текст вам скинуть.

Демократична Сокира разом з Рухом Опору Капітуляції складає список всіх суддів, які допомагають Коломойського нахлобучити американське правосуддя. Ці дані будуть передані до державних органів Сполучених Штатів. Всі, хто замазаний, отримають санкції, рано чи пізно. Подивіться на голову Конституційного Суду суддю Тупицького. Він вже отримав. Далі буде більше.

Шановні судді Верховного Суду – не мовчіть. Бо ми зробимо висновки. І Сполучені Штати зроблять. Після того як ця влада впаде, вас всіх розгонять, і це у кращому випадку. Є ще і гірші варіанти.

Цей текст буде перекладено на англійську та відправлено до Мінюсту Сполучених Штатів та у міжнародні ЗМІ.

А всі ті хто читають цей текст зможуть допомогти, просто репостнувши цей текст.

Розголос це зброя, і вона працює. Вона спрацювала минулого разу, спрацює і зараз.

Ну і готуємося до акцій.