"Хороший рускій із уріномарафону" - Джон Сміт

"Хороший рускій із уріномарафону" - Джон Сміт

Черговий лукавий "хароший рускій" заявив про "укронацистів" і "наших мальчіков" з армії рф.

Українців російські ліберали мають використовувати "до пєрвого поворота", а когда ми станєм властью в Крємлє, "далі, все-таки це наша країна та наші хлопчики. Так, обдурені, нещасні. Так, іноді вбивці навіть. Але вони наші, це наша країна".

Заважають цьому шикарному плану "укронацисти". Вони хочуть, щоб ніякої влади в Кремлі взагалі не було, як не було Кремля, Москви і взагалі "Росії". Це нацизм. Бо такі українці не дають шендеровічу стати собі на плечі і не хочуть віддати своє життя, щоб він став новим путіним в кремлі.

Ось такий хороший рускій із уріномарафону.

Саме із ними наташа раєвська закликає нас говорити. Саме на розмови з цим сміттям слуги виділяють мільярди, щоб у шендеровічей з латиніними була робота.

Але лукава наташа, така сама лукава як шендерович. Лукаві арестовичі, лукаві ткаченки і лукавий коломойський прекрасно знають, що істот, яким і на 7 десятку вбивці - "свої", перевчити розмовами неможливо. Це дикуни. Але лукаві навмисно продають українцям самовбивчі рецепти. Бо лукаві і самі хочуть стояти на наших плечах. Ти воюй, а він потім буде ділити завойоване.

Але ніхто з них не пропонує відповіді: навіщо взагалі українцям (чи литовцям, полякам, грузинам, будь-кому в світі) країна, де навіть найцивілізованіші представники заявлять, що вбивці для них "свої"?

Бо відповідь на це питання їм не сподобається.

Ні, оцивілізувати такий великий бантустан не вистачить сили жодної країни світу. Мордор можна тільки знищити.

А потім перетворювати на цивілізацію Улан-Уде, Саранськ і Усть-Задрипанськ. Наташу з шенедровичем туда і пошлемо.