Хрест на Зеленському. Танки Путіна. Хвороба України | Суботній Політклуб

Хрест на Зеленському. Танки Путіна. Хвороба України | Суботній Політклуб

Як і 1991 року після проголошення незалежності України хотіла влада Росії, так і зараз президент Російської Федерації Володимир Путін для захисту російськомовних жителів України від українських націоналістів хоче вводити танки на територію нашої держави. 

Нам потрібно дожити до того періоду, коли в жодного з росіян не лишиться думки, що Україна - це Росія, коли росіяни почнуть ставитися до України, як до Фінляндії чи Польщі. Вони ж не вважають, що Польща чи Фінляндія може бути частиною Російської Федерації. 

Це довгий шлях із економічними проблемами, із військовими жертвами. Це шлях на десятиріччя, але ми повинні цим шляхом пройти у державі, яка буде боротися за свою незалежність і буде готова захистити ідею української державності. 

Перемовини з Росією ні до чого не призведуть. Майданчики для перемовин не мають ніякого значення, адже у Росія немає бажання припинити війну з Україною. У Росії ніякого бажання немає, немає бажання у президента Російської Федерації Володимира Путіна, тому всі ці майданчики для перемовин існують виключно для того, аби тягнути час. 

Будь-які бажання і спроби президента України Володимира Зеленського спілкуватися напряму з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним не мають сенсу. 

Кремль поставив на кар'єрі Зеленського хрест і спілкуватися з ним ніхто не буде. 

Олігарх Ігор Коломойський - справжній президент України, Зеленський - лише його менеджер, ким він і був раніше, коли керував студією Квартал 95. 

Віталій Портников та Марія Гурська у програмі Суботній Політклуб на телеканалі Еспресо.