"Хроніки зрадоперемоги" - Олександр Дедюхін

"Хроніки зрадоперемоги" - Олександр Дедюхін

Ну що вам сказати. Чим далі, тим веселіше. Перемога лише одна. Збірна України з футболу обіграла збірну Литви, а під час матчу лунав хіт харківських фанатів "Путін-хуйло". Тут, я, до речі, згадую Вангу, яка казала, що на Росії буде такий великий правитель, на честь якого люди будуть збиратися на стадіонах по всьому світу та співати про нього пісень.

В нас є серце, і ми радіємо поверненню наших полонених, але ми маємо розум і знаємо, що ціна, яку заплачено за їх повернення дуже висока. Крім того ми відступаємо в "сірій зоні", а це означає, що ОРДЛО стає трохи ближче до наших з вами осель. "Повстанці", так шановані Вовой-ссикло, незабаром захоплять нових крєпостних, а післязавтра, можливо, прийдуть і до нас.

ФСБ не сумує, у Джанкої воно поповнило свій "обмінний фонд" - захопило нових громадян України. Тепер шантаж розпочнеться з новою силою і тільки Богові відомо що вони завтра з нас вимагатимуть. Нагадаю, в полоні у Росіян та сєпаров залишається більше 300 полонених, а за часи президентства Порошенка звільнено 3243 українця.

"Газпром" пропонує нам новий контракт, зі знижками. Нагадаю, що коли останній раз подібну "знижку" нам обіцяв Бойко, то ціна виявлялася дорожче, ніж ми купували газ в Європі. Цікаво, як скоро на нашій енергетичній незалежності можна буде ставити хрест?
Аваков прийшов до недопрезидента та погрожував відставкою, якщо півшостий буде віднімати у вічного міністра улюблені іграшки та іншу нацгвардію. Подивимось що буде далі.

А взагалі, новини читати стає іноді страшно. Ми вже ковтнули справжньої свободи, ми відчули гордість за те, що ми українці і нам важко дихати міазмами зеленої плісняви. Але є важливий момент: в 2012 році було все набагато гірше і таке біло-блакитне, що аж червоне. А потім був Майдан, бо в нашій країні є критична маса справжніх українців, які не бажають бути малоросами. Зараз нас більше. Тому переможемо. І перемога починається із середини кожного з нас.

Вороженьки згинуть. Не сумнівайтесь.

Олександр Дедюхін