"Хронологiя подiй" - Иван Лютый

"Хронологiя подiй" - Иван Лютый

Пiд стiнами суду Порошенко повiдомив, що проти нього зареєстрували 28-ме за лiком провадження - за розпалювання релігійної ворожнечі, шляхом отримання Томосу і створення Православної Церкви України.

Це якийсь сюррреалізм і пиздець в чистому вигляді. Дебільна прокуратура і ДБР могли б з таким успіхом і кримінальну справу порушити проти існування України.

Порошенко: "Нікчемна помста нікчемних осіб".
Це чи не перший раз, коли я чую як він попускає пєтушню, яка на то заслуговує. До того якось він надто якось толерував.
Порошенко: "Українці люблять казочки".
Прекрасний евфемізм для того щоб довбойобів без мозку та пам'яті назвати довбойобами без пам'яті.

Рубілово в суді.
Вовк наче панікує. Склад прокурорів зі сторони обвинувачення змінили, а адвокатів Пороха не повідомили. Сторона обвинувачення по факту під час засідання подає бумажку, в нас прокурори трiшки змінилися. Цирк на дротi.
Під час спітчу адвоката Пороха, прокурор хотів шось пиздонуть, і адвокат каже: "Ви, що мене перебиваєте? Ми ще не розібрались хто ви такі і на якій підставі ви тут знаходитися."
Адвокат: "Цей суд не повноважений вести цю справу". Потім проїхались по судді Вовку. А потім сказали: "Ми не заявляємо про відвід суддi Вовка, бо взагалі весь суд не повноважений проводити засідання". І про відвід не заявили, і судді Вовку по губам поводили.
Загалом юристи Порошенка пройшлися по ДБР і прокурорам знаннями законів, чуваки навіть правильно подати клопотання не змогли. Суддя хоче затягнути справу. Адвокати Порошенка казали, що їм час не потрібен, але судді похуй, переніс на 1 липня, йобана тварина.
По висновкам суду, ми бачимо, що у прокуратури і судді очко не залізне, ходять пiд себе, навiть памперсами не користуються.

Ivan Luti II